Χάνει τον τελικό του Carabao Cup ο Άρνολντ - Αμφίβολος και για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι

Πλήγμα στη Λίβερπουλ με τον Άρνολντ

i

© PrtScr

Χάνει τον τελικό του Carabao Cup ο Άρνολντ - Αμφίβολος και για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι

Πάνος Κορομηλάς 20:54 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 14.02.2024

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μπέρνλι και δε θα είναι στη διάθεση του Κλοπ για τον τελικό του Carabao Cup κόντρα στην Τσέλσι. Λίγες είναι και οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα.

Σημαντικό πλήγμα στις τάξεις της Λίβερπουλ, ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων που ακολουθούν μέσα στον Φεβρουάριο. 

Ο Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ χτύπησε στον αγώνα με την Μπέρνλι και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο από τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο τραυματισμός του στο γόνατο αποδεικνύεται αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του από τα τρία επόμενα ματς της Λίβερπουλ, με Μπρέντφορντ και Λούτον για το πρωτάθλημα, αλλά και Τσέλσι για τον τελικό του Carabao Cup.

Μάλιστα, εάν κριθεί απαραίτητο, είναι πιθανό να απουσιάσει και από το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 28η αγωνιστική της Premier League (10/3, 17:45).

Έτσι, ο Γερμανός προπονητής θα πρέπει να διαχειριστεί ακόμη μια απώλεια, με τον νεαρό Κόνορ Μπράντλεϊ να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του στο δεξί άκρο της άμυνας. Τη φετινή σεζόν, ο Άρνολντ έχει αγωνιστεί σε 29 ματς ,με απολογισμό δύο γκολ και 10 ασίστ

Στα ευχάριστα νέα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, ενώ και ο Ντομινίκ Σομποσλάι αναμένεται να ενταχθεί σύντομα μιας και ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός, όσο έδειχναν οι πρώτες εκτιμήσεις. 

Μέσα στον επόμενο μήνα, η Λίβερπουλ θα δώσει έξι αναμετρήσεις, που ενδέχεται να αποδειχθούν κομβικές για τη συνέχεια της σεζόν. Σε αυτό το διάστημα θα έχει την ευκαιρία να πετύχει τον πρώτο στόχο της σεζόν, κατακτώντας το Carabao Cup