Αυτοκτονία στην… αυτοκτονία: Η Άρσεναλ έστειλε πίσω το δώρο της Λίβερπουλ και υπέστη ήττα – σοκ από την Άστον Βίλα!
i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Αυτοκτονία στην… αυτοκτονία: Η Άρσεναλ έστειλε πίσω το δώρο της Λίβερπουλ και υπέστη ήττα – σοκ από την Άστον Βίλα!

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:32 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 14.04.2024

Η Άστον Βίλα υπέταξε με τα τέρματα των Λίον Μπέιλι και Όλι Γουότκινς την Άρσεναλ (2-0) και την έχρισαν φαβορί για την 4η θέση.

Η Άρσεναλ σπατάλησε ένα πρώτο μέρος γεμάτο ευκαιρίες και στην επανάληψη επέτρεψε στην Άστον Βίλα να την τιμωρήσει με τα τέρματα των Λίον Μπέιλι και Όλι Γουότκινς, για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και άφησε στο -2 την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι μόνη πρώτη. Από την άλλη πλευρά, οι «χωριάτες» είναι στην 4η θέση της κατάταξης με 63 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο στο «Έμιρεϊτς» ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τους δύο ομάδες να έχουν πολλές καλές στιγμές, μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Όλι Γουότκινς στο 39’.

Μάλιστα στο 64ο λεπτό ο Τίλεμανς είδε και αυτός η προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι του Ράγια, ενώ δύο λεπτά μετά ο Ζεσούς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, αλλά ο Μαρτίνες απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και στο 84ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Λίον Μπέιλι, ενώ τρία λεπτά μετά ο Γουότκινς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Άστον Βίλα. Έτσι, και οι «κανονιέρηδες» έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ