«Αυτοκτονία» για τη Λίβερπουλ που αποχαιρετά την κορυφή της Premier League

O Τζόουνς στο Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας

i

Photo by Michael Steele/Getty Images

«Αυτοκτονία» για τη Λίβερπουλ που αποχαιρετά την κορυφή της Premier League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:13 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 14.04.2024

Έδαφος από την κορυφή της Premier League έχασε η Λίβερπουλ, μετά την απροσδόκητη ήττα από την Κρίσταλ Πάλας. Οι «κόκκινοι» όχι απλά έχασαν με 1-0, αλλά πέταξαν και ένα κάρο ευκαιρίες για να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Ένα σημαντικό τρίποντο πέταξε στα «σκουπίδια» η Λίβερπουλ, η οποία ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας μέσα στο «Άνφιλντ». Εκτός από ένα... καράβι ευκαιρίες, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε και την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή της Premier League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους «κόκκινους», οι οποίοι βίωσαν την «ψυχρολουσία» από νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 14ο λεπτό, ο Μίτσελ γύρισε την μπάλα στον Έζε, ο οποίος ανενόχλητος από την καρδιά της περιοχής πλάσαρε για το 1-0. Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα του αγώνα, ο οποίος συνεχίστηκε με τη Λίβερπουλ να χάνει ένα σωρό προσπάθειες.

Βέβαια η ακριβώς επόμενη καλή ανήκε και πάλι στην Πάλας, όταν στο 18ο λεπτό ο Φαν Ντάικ γλίστρησε και έδωσε στον Ματετά τη δυνατότητα να πλασάρει τον Άλισον, με τον Ρόμπερτσον να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Στο 27' ο Έντο έφτασε μία ανάσα από το 1-1, ωστόσο η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο. Δύο λεπτά αργότερα ο Χέντερσον απέκρουσε με δυσκολία το φοβερό τελείωμα του Ντίας.

Στο 55' ο ίδιος είχε μία ακόμα καλή στιγμή, όμως αυτή σταμάτησε και πάλι από τον Χέντερσον. Από το 70' και έπειτα η μία τεράστια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Στο 72', ο Σόμποσλαϊ έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Ζότα αλλά το πλασέ του δεύτερου σταμάτησε από τον Κλάιν. Αμέσως μετά ο Άλισον σταμάτησε εντυπωσιακά τον Ματετά, με τη συνέχεια της φάσης να βρίσκει τον Τζόουνς να χάνει από θέση τετ-α-τετ την ευκαιρία για το 1-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: