Οπαδός ήθελε μεταγραφή του Τζέιμς στην Άρσεναλ και αυτός του έδωσε αποστομωτική απάντηση

Ρις Τζέιμς

i

Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/ideal images

Οπαδός ήθελε μεταγραφή του Τζέιμς στην Άρσεναλ και αυτός του έδωσε αποστομωτική απάντηση

Δημήτρης Χούπης 09:03 - 30.06.2023

Ένας οπαδός της Άρσεναλ φαίνεται ότι έκανε όνειρα για μεταγραφή του Ρις Τζέιμς στην ομάδα του, αλλά αυτός του έδωσε μια αποστομωτική απάντηση.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο, με τον Κάι Χάβερτς να γίνεται παίκτης της ομάδας. Οι «κανονιέρηδες» για τον Γερμανό επιθετικό έβγαλε από τα ταμεία της εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ συν 5,8 εκατομμύρια ευρώ μπόνους

Παράλληλα αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης της Τσέλσι που κάνει τη διαδρομή από τους «μπλε» στην Άρσεναλ μέσα σε έξι μήνες. Ο πρώτος είναι ο Ζορζίνιο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2023 είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου από την Τσέλσι. 

Κάπως έτσι ένας οπαδός των «κανονιέρηδων» φαίνεται ότι ήθελε κι άλλον παίκτης της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, κάτι που το έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησής του στο Twitter. Συγκεκριμένα έγραψε «Ο Ρις Τζέιμς στην Άρσεναλ γιατί όχι». Ο Άγγλος δεξιός μπακ όμως δεν είδε με «καλό μάτι» μια τέτοια πιθανή μετακίνηση, δίνοντάς του μια αφοπλιστική απάντηση. 

«Λέω όχι», έγραψε ο διεθνής μπακ, βάζοντας τέλος στα όνειρα του οπαδού της Άρσεναλ για μεταγραφή στην ομάδα του. Ο Ρις Τζέιμς αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Τσέλσι, οπότε το να φύγει για την κύρια αντίπαλο της ομάδας μοιάζει αρκετά απίθανο.

Την ίδια ώρα που πέρση η Τσέλσι έπαιρνε τον έναν παίκτη μετά τον άλλον, φέτος γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας φεύγουν ο ένας  πίσω από τον άλλον πριν ολοκληρωθούν τα συμβόλαιά τους. Οι περισσότεροι εξ αυτών πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει γίνει σαν «γη της επαγγελίας» για τους ποδοσφαιριστές. Προφανώς λόγω των υπέρογκων ποσών που θα έχουν για απολαβές. 

Πιο αναλυτικά ο Χακίμ Ζίγιες, ο Κουλιμπαλί, ο Μεντί και ο Καντέ έχουν αποχωρήσει για τη χώρα της Μέσης Ανατολής. Παράλληλα ο Λόφτους Τσικ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στη Μίλαν, ενώ ο Κάι Χάβερτς πήρε μεταγραφή για την Άρσεναλ και ο Μέισον Μάουντ χθες (29/6) ήρθε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.