Επος, ο Χάβερτς παρουσιάστηκε από την Άρσεναλ ενώ ήταν καλεσμένος στον γάμο του Κέπα (vid)

Κάι Χάβερτς

i

PrtScr

Επος, ο Χάβερτς παρουσιάστηκε από την Άρσεναλ ενώ ήταν καλεσμένος στον γάμο του Κέπα (vid)

Κώστας Τόπας 10:25 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 29.06.2023

Ο Κάι Χάβερτς θα αγωνίζεται πλέον στο «Έμιρεϊτς», με τους οπαδούς της Άρσεναλ να μένουν άναυδοι για τον τρόπο παρουσίασης του 24χρονου μέσου.

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την πρώτη της απόκτηση για το καλοκαίρι, κάνοντας δικό της τον Κάι Χάβερτς από την Τσέλσι. Η δευτεραθλήτρια της Premier League πολέμησε τον ανταγωνισμό για την απόκτηση του Γερμανού από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάβερτς πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στη νέα του ομάδα. Το ποσό που η Άρσεναλ έβγαλε από τα ταμεία της έφτασε τα 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα 5,8 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλήφθηκαν σε μορφή μπόνους!

Βέβαια, ο 24χρονος Γερμανός διεθνής μέσος δεν ταξίδεψε στο «Έμιρεϊτς» για να ολοκληρώσει τη μετακόμιση του κι έτσι η Άρσεναλ πήγε ουσιαστικά σε αυτόν για να σφραγίσει τη μεταγραφή. Ο λόγος που ο πρώην μέσος της Λεβερκούζεν δεν ήταν στα γραφεία της νέας του ομάδας ήταν επειδή έπρεπε να βρεθεί στον γάμο του πρώην συμπαίκτη του Κέπα Αρριζαμπαλάγκα. 

Στο βίντεο της παρουσίασης του από τους «κανονιέρηδες» υπήρξαν πλάνα, με τον Χάβερτς να κρατά ψηλά τη νέα του φανέλα από την τοποθεσία Μαρμπέγια όπου ο Ισπανός κίπερ παντρεύτηκε με τη σύντροφό του Αντρέα Μαρτίνεθ.

Αλλά οι οπαδοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η επίσημη πρώτη συνέντευξη έγινε σε μια ειδική ημέρα παίκτη της Τσέλσι. Ένας υποστηρικτής έγραψε: «Μόλις συνειδητοποίησα ότι η ανακοίνωση του Κάι Χάβερτς ολοκληρώθηκε στον γάμο του Κέπα».

Ένας δεύτερος είπε: «Γιατί ο Κέπα το επέτρεψε αυτό στον γάμο του;»

Η Άρσεναλ βγάζει το κανόνι μπροστά και με τα 200 εκατ. ευρώ για Χάβερτς και Ράις είναι ήδη έτοιμη για πρωτάθλημα (vids)
PREMIER LEAGUE

09:11 - 29.06.2023

Η Άρσεναλ βγάζει το κανόνι μπροστά και με τα 200 εκατ. ευρώ για Χάβερτς και Ράις είναι ήδη έτοιμη για πρωτάθλημα (vids)

Με τα 200 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε από τα ταμεία της για να αποκτήσει τους Κάι Χάβερτς και Ντέκλαν Ράις η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα έχει ήδη στείλει το μήνυμά της στη Μάντσεστερ Σίτι και μοιάζει αποφασισμένη να κατακτήσει ότι δεν κατάφερε φέτος. Το πρωτάθλημα.

Ο Χάβερτς υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Άρσεναλ και θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το Νο.29 για τη νέα του ομάδα, όπου αναμένεται να αγωνιστεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις.