Ο Χάβερτς «ξελάσπωσε» την Άρσεναλ και την έστειλε στην κορυφή

Ο Χάβερτς «ξελάσπωσε» την Άρσεναλ και την έστειλε στην κορυφή

Δημήτρης Χούπης 21:31 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 09.03.2024

Το γκολ του Κάι Χάβερτς στο 86ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ (2-1) και την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Άρσεναλ δεν αστειεύεται. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε της Μπρέντφορντ με 2-1 χάρη στο γκολ του Χάβερτς στο 86', το οποίο την έστειλε την κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν χαμηλός, κάτι που ευνοούσε την ομάδα του Τόμας Φρανκ. Ωστόσο οι «κανονιέρηδες» βρήκαν το γκολ με τον Ντέκλαν Ράις στο 19ο λεπτό. Ο Μπεν Γουάιτ έκανε μια ωραία σέντρα, η οποία βρήκε τον Άγγλο μέσο κι αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Άρσεναλ.

Ωστόσο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου οι «μέλισσες» ισοφάρισαν. Ο Γουισά πρόλαβε με προβολή τον Ράμσντεϊλ που ήθελε να γεμίσει και έκανε το 1-1 για την Μπρέντφορντ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλύτερος και πιο γρήγορος, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι με τον Τόνεϊ, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα είχαν το πάνω χέρι. Με πρωταγωνιστές τους Τροσάρ, Ράις και Χάβερτς η Άρσεναλ προσπάθησε να απειλήσει, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 86ο λεπτό όμως οι «κανονιέρηδες» βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Κάι Χάβερτς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ