Άνετη νίκη για τη Γουλβς - Ισοπαλίες σε Μπόρνμουθ και Λονδίνο

Άνετη νίκη για τη Γουλβς - Ισοπαλίες σε Μπόρνμουθ και Λονδίνο

Δημήτρης Χούπης 19:02 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 09.03.2024

Η Γουλβς επικράτησε με 2-1 της Φούλαμ με 2-1, την ίδια ώρα που τα παιχνίδια Μπόρνμουθ - Σέφιλντ και Κρίσταλ Πάλας - Λούτον ήρθαν ισόπαλα 2-2 και 1-1 αντίστοιχα.

Η Γουλβς επικράτησε με άνεση της Φούλαμ με 2-1 για την 28η αγωνιστική της Premier League και ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς την εστία. Στο δεύτερο όμως οι «λύκοι» ήταν αποτελεσματικοί και από τις τέσσερις ευκαιρίες που έχασαν, έκαναν γκολ τις δύο.

Ο Αΐτ - Νουρί άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό και ο Κέρνι στο 67' έβαλε την μπάλα άθελά του την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 2-0. Ο Ιβόμπι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κρίσταλ Πάλας - Λούτον

Η Λούτον χάρη στο γκολ του Γούντροου στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την ισοπαλία στο Λονδίνο (1-1) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Ματετά στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους «αετούς», οι οποίοι είχαν κι άλλες φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος όμως η Πάλας δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και το γκολ του Γούντροου στο 90+6' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μπόρνμουθ - Σέφιλντ

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Vitality με τις Μπόρνμουθ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να έρχονται ισόπαλες 2-2. Ο Χάμερ άνοιξε το σκορ στο 27' για τις «λεπίδες» και ο Ρόμπινσον στο 65' έκανε δύο τα τέρματα για τη Σέφιλντ.

Ο Ουατάρα μείωσε στο 74' για τα «κεράσια» και ο Ουνάλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστές Μπρούνο και Ράσφορντ
PREMIER LEAGUE

16:25 - 09.03.2024

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουνάιτεντ με πρωταγωνιστές Μπρούνο και Ράσφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στις δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Μπρούνο και Ράσφορντ επικράτησε με 2-0 της Έβερτον και μείωσε τη διαφορά από την τετράδα στους οχτώ βαθμούς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ