Ο Αρτέτα σκέφτεται να δώσει γάντια βασικού στον Ράγια!

Ο Αρτέτα σκέφτεται να δώσει γάντια βασικού στον Ράγια!

Ιάσονας Τσίλης 23:08 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 05.09.2023

Παρότι διαθέτει έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Αγγλία, ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να δει και τον Ντέιβιντ Ράγια κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, στο κοντινό μέλλον.

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ, είναι κατά τεκμήριο ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Premier League. Ήταν μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας της περυσινής σεζόν και συνέβαλλε τα μέγιστα στο να διεκδικήσει η Άρσεναλ το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Θα συμπέραινε λοιπόν κανείς, ότι ο Ράμστντεϊλ έχει πάρει τη φανέλα του βασικού... σπίτι του και πως δεν απειλείται καθόλου από κανέναν. Ο προπονητής της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Ράγια έχει εντυπωσιάσει στις προπονήσεις και ο Ισπανός τεχνικός, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί βασικός στις ερχόμενες αναμετρήσεις.

Πάντως, ακόμα και αν δεν πάρει το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» στην Premier League μέσα στο Σεπτέμβριο, ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα, στις 27 του μήνα απέναντι μάλιστα, στην ομάδα που ανήκει, τη Μπρέντφορντ.

Παρόλο που στο Βόρειο Λονδίνο αγωνίζεται ως δανεικός από τις «μέλισσες», έχει δικαίωμα συμμετοχής σε μεταξύ τους παιχνίδι στο κύπελλο, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να πάρει την άδεια της Μπρέντφορντ, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Εντούτοις, το γεγονός ότι ο Αρτέτα σκέφτεται σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα σε αγώνα Premier League, χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό ως τώρα, δείχνει ότι η αξία του πραγματικά είναι μεγάλη και η απόκτηση του από τους «κανονιέρηδες», μόνο τυχαία δεν είναι.

Με με μια ματιά στη σύγκριση των αριθμών του Ράμσντεϊλ και του Ράγια από την περσινή σεζόν, γίνεται προφανές ότι οι διαφορές τους δεν είναι πολύ μεγάλες και ο κορυφαίος τερματοφύλακας της περασμένης χρονιάς, έχει σοβαρό ανταγωνισμό.