«Τρέλα» και πανζουρλισμός στο νικητήριο γκολ του Ράις στο 90+7' (vid)

Άρσεναλ

i

PrtScr

«Τρέλα» και πανζουρλισμός στο νικητήριο γκολ του Ράις στο 90+7' (vid)

Κώστας Τόπας 10:19 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 06.12.2023

Πανζουρλισμός επικράτησε μετά το γκολ του Ντέκλαν Ράις, με τους παίκτες της Άρσεναλ να κατευθύνονται αμέσως προς τον κόσμο της ομάδας που είχε ταξιδέψει στο Λούτον και πανηγύρισαν έξαλλα όλοι μαζί.

Με γκολ του Ντέκλαν Ράις στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο οποίος την έσωσε ξανά όπως και με τη Γιουνάιτεντ και κάνει απόσβεση τα 100 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Άρσεναλ, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πήρε μια πολύτιμη νίκη με 4-3 κόντρα στη Λούτον, και θα βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή της Premier League μετά τη λήξη της αγωνιστικής.

Ο 24χρονος πρώην μέσος της Γουέστ Χαμ βρήκε μια εκπληκτική κεφαλιά από την υπέροχη σέντρα του Μάρτιν Όντεγκαρντ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων για να δώσει στους «κανονιέρηδες» μια ανεκτίμητη νίκη. Αμέσως μετά το γκολ επικράτησε πανζουρλισμός μεταξύ των οπαδών της Άρσεναλ που ταξίδεψαν στο Λούτον.

«Αυτό είναι το απίστευτο με το ποδόσφαιρο, τα συναισθήματα και αυτό που ζεις μαζί με πολλούς ανθρώπους», είπε ο Αρτέτα. «Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Τα εύσημα στον Λούτον, την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, πώς ήταν προπονητές, πόσο μας δυσκόλεψαν, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Η ανθεκτικότητα, ο χαρακτήρας, η ποιότητα και η επιθυμία να κερδίσουμε Η ομάδα έδειξε ότι ήταν εξαιρετική».

Buzzer-beater αξίας 100 εκατομμυρίων και νίκη-χρυσάφι σε ματσάρα επτά γκολ για την Άρσεναλ!
PREMIER LEAGUE

00:27 - 06.12.2023

Buzzer-beater αξίας 100 εκατομμυρίων και νίκη-χρυσάφι σε ματσάρα επτά γκολ για την Άρσεναλ!

Με γκολ του Ντέκλαν Ράις στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο οποίος τη σώζει ξανά όπως και με τη Γιουνάιτεντ και κάνει απόσβεση τα 100 εκατομμύρια που δαπάνησε η Άρσεναλ, η ομάδα του Αρτέτα πήρε μια πολύτιμη νίκη με 4-3 κόντρα στη Λούτον, και θα βρίσκεται σίγουρα στην κορυφή της Premier League μετά τη λήξη της αγωνιστικής.

Καθώς ο Ράις έτρεχε μακριά πανηγυρίζοντας, οι οπαδοί της Άρσεναλ άρχισαν να πιστεύουν ότι η «ξηρασία» στην Premier League μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της. «Αυτό κάνουν οι ομάδες που κερδίζουν τίτλο στο τέλος», είπε ένας οπαδός. «Αν πρόκειται να κερδίσεις έναν τέτοιο αγώνα, πρέπει να συνεχίσεις και να κερδίσεις τον τίτλο», είπε τονίσει ένας άλλος: «Η Άρσεναλ σίγουρα θα κερδίσει τον τίτλο. Μπορώ να το δω».