Συνεχίζει στην Άρσεναλ ο Ζορζίνιο: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» ο Ιταλός
i

©Arsenal

Συνεχίζει στην Άρσεναλ ο Ζορζίνιο: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» ο Ιταλός

Δημήτρης Χούπης 16:48 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 20.05.2024

Ο Ζορζίνιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Άρσεναλ, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου.

Θα συνεχίσει για περισσότερα χρόνια στην Άρσεναλ ο Ζορζίνιο. Ο Ιταλός μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου και θα βρίσκεται και του χρόνου στο Emirates.

Οι «κανονιέρηδες» υπέγραψαν τον 32χρονο διεθνή το καλοκαίρι του 2022, από μία άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τσέλσι. Με τη φανέλα της Άρσεναλ μετράει 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ένα μόλις γκολ και τρεις ασίστ. Ακόμα, έχει αγωνιστεί στην Τσέλσι, με την οποία έχει κατακτήσει ένα Champions League, ένα Europa League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ένα UEFA Super Cup.

Επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των Νάπολι, Ελλάς Βερόνα, Σαμπονιφατσέζε, ενώ έχει παίξει στις μικρές κατηγορίες της Σασσουόλο.

«Είναι κάτι πολύ θετικό αυτό, επειδή ένιωσα ότι ήταν η σωστή επιλογή. Ένιωσα ότι είμαι σε ένα ωραίο μέρος. Δεν ισχύει πάντα αυτό, έτσι όταν νιώθεις έτσι, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενους που μένω, επειδή είναι προνόμιο που είμαι μέρος της οικογένειας αυτής.

Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, είμαστε πραγματικά τακτοποιημένοι και είμαστε έτοιμο για ακόμα περισσότερα. Δεν υπήρχαν πολλά για να συζητήσω. Επειδή ένιωσα καλά εδώ. Ξέρω ότι με εκτιμούν και με θέλουν για αρκετό καιρό εδώ, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Νιώθω ότι έχω περισσότερα να κάνω, έτσι αυτός είναι ένας λόγος που έμεινα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ιταλού.