Ασπίδα προστασίας στον Ντε Λα Φουέντε ο Κασίγιας: «Κανείς δεν θυμόταν τον Λουίς Ενρίκε»

Ίκερ Κασίγιας

i

Ίκερ Κασίγιας/ ©Intime

Ασπίδα προστασίας στον Ντε Λα Φουέντε ο Κασίγιας: «Κανείς δεν θυμόταν τον Λουίς Ενρίκε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:30 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 29.03.2023

Ο Ίκερ Κασίγιας μέσω του twitter υποστήριξε τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε μετά τη σκληρή κριτική που δέχθηκε για την ήττα της Ισπανίας από τη Σκωτία.

Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ η Εθνική Σκωτίας πέτυχε μία πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στην Εθνική Ισπανίας με 2-0 το βράδυ της Τρίτης (28/3) για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο (25/3) η «Ρόχα» είχε επικρατήσει της Νορβηγίας με 3-0 χάρη στα γκολ των Ντάνι Όλμο και Χόσελου (2). Στο ματς αυτό έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Ισπανίας ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε. 

Ο 61χρονος Ισπανός προπονητής μετά τη νίκη κόντρα στους Σκανδιναβούς αποθεώθηκε από τους «φούριας ρόχας», ενώ λίγα 24ωρα αργότερα δέχθηκε έντονη κριτική μετά την ήττα από τους Σκωτσέζους

Ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος με την Εθνική Ισπανίας έχει κατακτήσει το Euro 2008 και το 2010 είχε αναδειχθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής, ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Λουίς Ντε Λα Φουέντε. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας: «Το Σάββατο η Ισπανία ήταν γάλα. Θα παίρναμε το τέταρτο Euro Cup. Κανείς δεν θυμήθηκε τον Λουίς Ενρίκε. Σήμερα ο προπονητής είναι ερείπιο. Η Ισπανία είναι καταστροφή. Δεν προκρίνεται στο Euro. Και μόλις ξεκινήσαμε...» , συνοδεύοντας το με ένα emotion που καλύπτει το πρόσωπό του.