Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Χακίμι και της Χίμπα Αμπούκ για την περιουσία

Χακίμι - Χίμπα Αμπούκ

i

© Printscreen

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ του Χακίμι και της Χίμπα Αμπούκ για την περιουσία

Ο χωρισμός του Ασράφ Χακίμι με τη Χίμπα Αμπούκ δεν ήρθε και με τον πιο ήρεμο τρόπο, ενώ λίγους μήνες μετά το διαζύγιο η πρώην σύζυγος του Μαροκινού σταρ, δίνει τη... μάχη της για την περιουσία.

Το σίριαλ Χακίμι-Χίμπα Αμπούκ δεν έχει τέλος καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα, η πρώην σύζυγος του Μαροκινού άσου δεν το έχει βάλει κάτω και προσπαθεί μέχρι τέλους να διεκδικήσει την περιουσία της. Να θυμίσουμε, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του ποδοσφαιρικού πλανήτη έδωσαν τέλος στη σχέση τους, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε ο δεξιός οπισθοφύλακας της Παρί για υπόθεση βιασμού.

Στη συνέχεια και μετά την απόφαση του διαζυγίου, ο «πόλεμος» συνεχίστηκε λόγω της περιουσίας. Συγκεκριμένα, ο στόχος της Χίμπα ήταν να διεκδικήσει την περιουσία του Χακίμι, η οποία είναι εξωπραγματική. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ligue 1, όμως η πρώην γυναίκα του έμεινε με... άδεια χέρια, καθώς όταν έφτασε στο δικαστήριο πληροφορήθηκε πως ο άσος της Παρί είχε βάλει ολόκληρη την περιουσία του στο όνομα της μητέρας του, εδώ και πολύ καιρό.

Βίντεο με την Χίμπα Αμπούκ να φιλάει άλλον άντρα κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:26 - 22.04.2023

Βίντεο με την Χίμπα Αμπούκ να φιλάει άλλον άντρα κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)

Ένα βίντεο με την πρώην σύζυγο του Ασράφ Χακίμι να φιλάει άλλο άντρα έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν το βίντεο είναι πριν γνωρίσει τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή.

Η μητέρα του Ασράφ Χακίμι εξήγησε σε δηλώσεις της στον μαροκινό Τύπο γιατί όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρήματα του ποδοσφαιριστή της Παρί, τοποθετήθηκαν στο όνομά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν ο γιος μου δεν το έκανε αυτό, δεν θα μπορούσε να ξεφορτωθεί αυτή τη γυναίκα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό Elle μίλησε για το διαζύγιό της και όλη τη διαμάχη γύρω από αυτό, ενώ επίσης ανέφερε πως θα διεκδικήσει την περιουσία 10 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι την τελευταία στιγμή.