Με Πετροπούλου και Μαργαρίτη ενισχύθηκε στον «άσο» ο Αστέρας Τρίπολης

Με Πετροπούλου και Μαργαρίτη ενισχύθηκε στον «άσο» ο Αστέρας Τρίπολης

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:00 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 27.07.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Πετροπούλου και της Χριστίνας Μαργαρίτης για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την απόκτηση της Μαρίας Πετροπούλου και της Χριστίνας Μαργαρίτη, οι οποίες θα υπερασπιστούν την εστία της ομάδας την νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνίζεται στην Ά Εθνική Κατηγορία Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Αστέρα Τρίπολης: 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τις αθλήτριες, Χριστίνα Μαργαρίτη και Μαρία Πετροπούλου. Οι δύο αθλήτριες αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα. Η Χριστίνα Μαργαρίτη είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα, έχοντας αγωνιστεί από τα Τμήματα Υποδομής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μέχρι και την πρώτη ομάδα. Καλωσορίζουμε τις δύο αθλήτριες στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Σε δήλωση της η 25χρονη πορτιέρε είπε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που σε αυτή την ιστορική στιγμή για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με την πρώτη του συμμετοχή στην Α' Εθνική στο γυναικείο ποδόσφαιρο, θα είμαι κι εγώ μέλος της ομάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν, γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη δυναμική. Πιστεύω ότι μας περιμένει μια σπουδαία χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου».

Η Πορτογαλία νίκησε το Βιετνάμ και παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:59 - 27.07.2023

Η Πορτογαλία νίκησε το Βιετνάμ και παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16»

Με τα γκολ της Τέλμα Ενκαρνασάο και της Φρανσίσκα Ναζαρέτ η Πορτογαλία επικράτησε με 2-0 του Βιετνάμ για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Μουντιάλ Γυναικών 2023 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στη φάση των «16».

Από τη μεριά της η Μαρία Πετροπούλου ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ανήκω στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ξέρω καλά τι σημαίνει ΑΣΤΕΡΑΣ! Γνωρίζω επίσης, λόγω καταγωγής, ότι ο κόσμος της Αρκαδίας έχει αγκαλιάσει την ομάδα. Στόχος είναι αυτή τη νέα χρονιά που η ομάδα θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Α' Εθνική κατηγορία, να παρουσιάσουμε μία πολύ καλή εικόνα και να καταφέρουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας».

Tags: