Ο Αστέρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάντζιου

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάντζιου

Κώστας Τόπας 14:57 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 04.01.2023

Προπονητής του Αστέρα Τρίπολης με κάθε επισημότητα είναι ο Άκης Μάντζιος, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (04/01) οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την πρόσληψή του.

Ντεμπούτο στον «κιτρινομπλέ» πάγκο θα κάνει σήμερα (04/01) ο Άκης Μάντζιος κόντρα στη Λαμία, καθώς η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη του 53χρονου Έλληνα τεχνικού.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει για συνεργάτες στους Αρκάδες τον προπονητή, Γιώργο Χωριανόπουλο, Αντώνη Κουρή και Λουκά Λούλο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Απόστολο Μάντζιο. Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας προστίθενται οι συνεργάτες του προπονητή, κ. Γιώργος Χωριανόπουλος, κ. Αντώνης Κουρής και κ. Λουκάς Λούλος».

Αστέρας Τρίπολης: Στην άκρη του πάγκου ο Άκης Μάντζιος με Λαμία, στα άκρα η σχέση με τον Μεταξά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:50 - 04.01.2023

Αστέρας Τρίπολης: Στην άκρη του πάγκου ο Άκης Μάντζιος με Λαμία, στα άκρα η σχέση με τον Μεταξά

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League και ο Άκης Μάντζιος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων.

Ο Έλληνας προπονητής έχει προπονήσει στο παρελθόν ομάδες όπως: Χαϊδάρι, Πανιώνιο, Θρασύβουλο, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη. Στην τελευταία του δουλειά στους "κίτρινους" σε 66 ματς είχε 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες, με 71 γκολ ενεργητικό και 53 παθητικό.