Έρχεται στην Ελλάδα για τον Αστέρα ο Μιριτέλο

Ο Χουάν Μιριτέλο.

i

©instagram/juanbautistamiritello

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Αστέρα ο Μιριτέλο

Κώστας Τόπας 13:52 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 26.07.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να πραγματοποιήσει την τρίτη μεταγραφή του, ενόψει της νέας σεζόν που ακούει στο όνομα του Χουάν Μιριτέλο. Ο Αργεντινός επιθετικός πιθανότατα την Πέμπτη (27/7) θα είναι στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή. Ο Χουάν Μιριτέλο όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή των Αρκάδων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Οι Αρκάδες τα έχουν βρει με τον Μιριτέλο και με την ομάδα του την Ντεφένσα Χουστίθια, για να βρεθεί η «χρυσή τομή», προκειμένου να τον αποκτήσουν. 

Αυτό συνέβη το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (21/7) και πλέον φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 24χρονου ποδοσφαιριστή στους Αρκάδες. Ο Αργεντίνος επιθετικός πιθανότατα να έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη (27/7), για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.  

Ο 24χρονος (8/2/99) Αργεντινός επιθετικός είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος. Ο Μιριτέλο την τρέχουσα σεζόν που ολοκληρώθηκε σε 19 ματς έχει τρία γκολ στην πρώτη κατηγορία κόντρα σε Μπάνφιλντ, Μπελγκράνο και Αρχεντίνος Τζούνιορς. Στην προηγούμενη ομάδα του την Τουκουμάν είχε 35 ματς, 13 γκολ και 2 ασίστ. 

Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό του Μιριτέλο στο Instagram, οι φίλοι του κι η οικογένειά του έσπευσαν να τον αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο. Χαρακτηριστικό μήνυμα ήταν αυτό της αδερφής του 24χρονου επιθετικού, η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα 

«Πόσο θα μας λείψεις με τον Τζενάρο αλλά με παρηγορεί να σκέφτομαι ότι εκπληρώνεις το όνειρό σου, αυτό περίμενες από μικρός. Σ 'αγαπώ Χουάν! Να σου έρθουν όλα τα καλά, το αξίζεις γιατί είσαι εξαιρετικός άνθρωπος και το μεγαλύτερο παράδειγμα επιμονής! Τα λέμε αδερφέ», ανέφερε.