Χωρίς Μπερτόγλιο ο Αστέρας κόντρα στον ΟΦΗ
i

©intime

Χωρίς Μπερτόγλιο ο Αστέρας κόντρα στον ΟΦΗ

Sportal newsroom 21:13 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 25.08.2023

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχοντας τρεις απουσίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι Αρκάδες μετά την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, θέλουν να πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Κάπως έτσι η ομάδα της Τρίπολης έκανε γνωστή την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Μίλαν Ράσταβατς λοιπόν θα έχει τρεις απουσίες με τον Χουχούμη, τον Μπερτόγλιο και τον Βαλιέντε να είναι εκτός. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος βγήκε αναγκαστική αλλαγή με ενοχλήσεις. 

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ο τραυματισμός του δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι κανονικά στον αγώνα. Στην αποστολή θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Βασίλης Σουρλής

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Έμπο, Αλάγκμπε, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς, Ζουγλής.