Προβάδισμα πρόκρισης για την Άστον Βίλα, αλλά «ζωντανή» και η Λιλ

Προβάδισμα πρόκρισης για την Άστον Βίλα, αλλά «ζωντανή» και η Λιλ

Sportal newsroom 23:57 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 12.04.2024

Η Άστον Βίλα πήρε τη νίκη επί της Λιλ με 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Conference League και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση, όμως η γαλλική ομάδα μπορεί να ελπίζει.

Το πάνω χέρι η Άστον Βίλα, διατήρησε τις ελπίδες της η Λιλ! Η ομάδα του Ουνάι Έμερι πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 επί των «λιλουά» στο «Βίλα Παρκ» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Conference League, όμως σε καμία περίπτωση δεν... καθάρισε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μετά από δύο μεγάλες ευκαιρίες ο Ουότκινς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο ΜακΓκίν με μία εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Άγγλο επιθετικό κι εκείνος με μία κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του Φονσέκα στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε τη ζημιά και στο καμίνι της Τούμπας θα ρίξει ζαριά πρόκρισης
CONFERENCE LEAGUE

23:56 - 11.04.2024

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε τη ζημιά και στο καμίνι της Τούμπας θα ρίξει ζαριά πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε καλή απόδοση, ηττήθηκε 1-0 από τη Μπριζ, αλλά στη ρεβάνς μπορεί να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Έπιασε πέναλτι ο Κοτάρσκι, χωρίς τρεις βασικούς στην Τούμπα οι Βέλγοι.

Στην επανάληψη οι «χωριάτες» πραγματοποίησαν εξίσου καλό ξεκίνημα και στο 56' έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Μετά από ασίστ του Μπέιλι ο ΜακΓκίν εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και έκανε το 2-0. Η απάντηση των «λιλουά» ήταν άμεση, αφού στο 63' ο Γκούντμουντσον σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Η Λιλ μετά και από το δεύτερο γκολ που είχε δεχθεί ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και η πίεση που άσκησε απέδωσε καρπούς, καθώς στο 84' μείωσε, με τον Ντιακιτέ να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Καμπελά και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.