Οι οδηγίες της αγγλικής αστυνομίας για τους οπαδούς της Άστον Βίλα που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι οδηγίες της αγγλικής αστυνομίας για τους οπαδούς της Άστον Βίλα που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:24 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 19.05.2024

Η αγγλική αστυνομία εξέδωσε μία σειρά από οδηγίες για τους οπαδούς της Άστον Βίλα που θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη ρεβάνς του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αγγλική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τους οπαδούς της Άστον Βίλα που θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αστυνομία αναφέρει τρία συγκεκριμένα πράγματα σε επίπεδο οδηγιών για τους Άγγλους οπαδούς. Θυμίζουμε πως ο αγγλικός σύλλογος έχει πάρει περίπου 1.600 εισιτήρια για τη μεγάλη ρεβάνς με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο λόγος που η ρεβάνς της Κλαμπ Μπριζ με την Φιορεντίνα θα γίνει Τετάρτη
CONFERENCE LEAGUE

11:03 - 08.05.2024

Ο λόγος που η ρεβάνς της Κλαμπ Μπριζ με την Φιορεντίνα θα γίνει Τετάρτη

Παραδοσιακά, οι αγώνες του Europa Conference League γίνονται Πέμπτη. Ωστόσο η ρεβάνς ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Φιορεντίνα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα. Ποιος είναι ο λόγος;

Αναλυτικά οι οδηγίες προς τους οπαδούς της Άστον Βίλα:

Α) να έχουν προγραμματίσει τη μετακίνησή τους στην πόλη για να μεταβούν στο γήπεδο εγκαίρως και αρκετά πριν τη σέντρα

Β) να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τοπικών αρχών (αστυνομικών και όχι μόνο)

Γ) να φροντίζουν τα προσωπικά τους αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων και των διαβατήριών τους, ειδικά εάν βρίσκονται σε χώρο με πολύ κόσμο ή σε μέσα μεταφοράς

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια της ιστορικής ρεβάνς με την Άστον Βίλα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της θέλησε να επιστήσει την προσοχή των φίλων της ομάδας για τους τρόπους εισόδου στο φαληρικό γήπεδο για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την προστασία τους και την είσοδό τους στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον αγώνα Ολυμπιακός – Aston Villa, στο δεύτερο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League την Πέμπτη (09/05, 22:00).

Οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ή από το www.ticketmaster.gr.

Οποιαδήποτε άλλη πηγή διάθεσης εισιτηρίων δεν είναι αποδεκτή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που το εισιτήριο δε θα είναι έγκυρο».