Κυρίαρχη η Αταλάντα έριξε «τριάρα» στη Λάτσιο και ανέβηκε ξανά μόνη τέταρτη
i

©Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Κυρίαρχη η Αταλάντα έριξε «τριάρα» στη Λάτσιο και ανέβηκε ξανά μόνη τέταρτη

Δημήτρης Χούπης 20:52 - 04.02.2024

Η Αταλάντα δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στη Λάτσιο, της οποίας επικράτησε με 3-1 και ανέβηκε ξανά μόνη στην τέταρτη θέση.

Η Αταλάντα είχε εύκολο έργο απέναντι στη Λάτσιο επικρατώντας με 3-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A. Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Μπέργκαμο ανέβηκε ξανά μόνη τέταρτη, την ίδια ώρα που οι «λατσιάλοι» είναι ένατοι. 

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό. Ο Σκαλβίνι έβγαλε μια σέντρα, ο Πάσαλιτς σταμάτησε ωραία την μπάλα με το στήθος και με ένα όμορφο γυριστό έκανε το 1-0. Πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους η Αταλάντα βρήκε και δεύτερο τέρμα. 

Ο Ντε Κετελάρ στο 42ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από τα έντεκα βήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμό έπεσε, η ομάδα του Μπέγκαμο διατηρούσε το προβάδισμα και στο 76' το διεύρυνε. 

Ο Ντε Κετελάρ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια έκανε το 3-0 και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Ωστόσο στο 84ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έβαλε το γκολ της τιμής για τη Λάτσιο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ