O Κβαρατσχέλια... ξελάσπωσε με γκολάρα τη Νάπολι λίγο πριν το φινάλε

Ο Κβαρατσχέλια

i

© PS Twitter

O Κβαρατσχέλια... ξελάσπωσε με γκολάρα τη Νάπολι λίγο πριν το φινάλε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:58 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 04.02.2024

Χάρη στο γκολ του Κβαρατσχέλια στο 87', η Νάπολι πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Βερόνα, επικρατώντας με 2-1 στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Νάπολι πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Βερόνα, στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Serie A. Για να έρθει αυτή χρειάστηκε η συνδρομή του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος σκόραρε το νικητήριο γκολ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. 

O Γεωργιανός δημιούργησε την πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα, όταν στο 10ο λεπτό είδε τον Μοντίπο να σταματά την προσπάθειά του. Ακολούθησε ο ίδιος στο 13' όμως ξανά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι ευκαιρίες ήταν αρκετές και στο δεύτερο μέρος. 

Στο 47', το 48' και το 49' η Βερόνα προειδοποίησε τους «παρτενοπέι» και τελικά τους τιμώρησε στο 72'. Ο Σούσλοφ τροφοδότησε τον Κόπολα και εκείνος έκανε το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Θρήνος στο σουηδικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Σουηδίας Κουρτ Χάμριν στα 89 του
REST OF THE WORLD

16:30 - 04.02.2024

Θρήνος στο σουηδικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Σουηδίας Κουρτ Χάμριν στα 89 του

Ο Κουρτ Χάμριν, γνωστός με το παρατσούκλι «little bird», θρύλος του σουηδικού ποδοσφαίρου και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Φιορεντίνα άφησε την τελευταία του πνοή όπως ανακοίνωσε (04/02) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας.

Η απάντηση δεν άργησε, με τον Ενγκόγκ να εκμεταλλεύεται έναν χαμό στην περιοχή και το 1-1 να γίνεται πράξη. Τελικά ο Κβαρατσχέλια ήταν εκείνος που την... ξελάσπωσε, όταν βρίσκοντας κενό χώρο διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με απίθανο γκολ, στο 87'. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: