«Λευκή» ισοπαλία στο Μπέργκαμο μεταξύ της Αταλάντα και της Ουντινέζε

Αταλάντα - Ουντινέζε

i

©Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

«Λευκή» ισοπαλία στο Μπέργκαμο μεταξύ της Αταλάντα και της Ουντινέζε

Δημήτρης Χούπης 20:56 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 04.03.2023

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε ο αγώνας στο Μπέργκαμο μεταξύ της Αταλάντα και της Ουντινέζε, με την πρώτη να χάνει ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τις θέσεις του Champions League.

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε ο αγώνας μεταξύ της Αταλάντα με την Ουντινέζε για την 25η αγωνιστική της Serie A. Έτσι η ομάδα από το Μπέργκαμο έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την τετράδα.

Η ομάδα του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να βάλει το γκολ που θα της δώσει τη νίκη. Η Αταλάντα στις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει μόλις μία νίκη, έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Η μοναδική νίκη ήταν απέναντι στη Λάτσιο, όπου την είχε κερδίσει με 2-0 στη Ρώμη. 

Έτσι με αυτή την ισοπαλία βρίσκεται στην έκτη θέση με 42 βαθμούς, πέντε πίσω από την τετράδα. Από την άλλη η Ουντινέζε έχει να δει νίκη από τις 22 Ιανουαρίο, όπου είχε κερδίσει τη Σαμπντόρια 1-0 εκτός έδρας. Έκτοτε μετράει δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ως αποτέλεσμα αυτού η ομάδα από το Ούντινε έχει χάσει αρκετό έδαφος για να μπει στις «ευρωπαϊκές» θέσεις, καθώς είναι ένατη με 32, δέκα πίσω από την έκτη θέση. 

Στο πρώτο ματς της ημέρας η Μόντσα επικράτησε της Έμπολι με 2-1, σε ένα γενικά αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα. Ο Κιουρία άνοιξε το σκορ για την Μόντσα στο 19' και στο 51' ο Σατριάνο ισοφάρισε για την Έμπολι. Ο Ίτζο έβαλε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο 67', κάνοντας το 2-1, σκορ που ήταν και το τελικό. Με τη νίκη αυτή η Μόντσα ανέβηκε στη δέκατη θέση με 32 βαθμούς και η Έμπολι είναι στην 13η θέση με 28 βαθμούς.