Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανανεώνει ο Βίτσελ

Βίτσελ

i

©printscreen

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανανεώνει ο Βίτσελ

Κώστας Τσιακλής 18:27 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 12.05.2023

Ο 34χρονος μέσος μοιάζει να έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ισπανικό σύλλογο.

Ο Άξελ Βίτσελ θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2024, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ισπανικό σύλλογο.

Την είδηση επιβεβαιώνει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στο κανάλι Eleven Belgium.

Όπως αναφέρει στην δημοσίευση του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βέλγος μέσος δήλωσε στο κανάλι της πατρίδας του ότι έχουν πέσει όλες οι υπογραφές και η ρήτρα επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν αυτόματη, αφού υπήρχε ήδη στην συμφωνία.

Από τα ρεπορτάζ που βγαίνουν από την Ισπανία, ο όρος που φαίνεται να υπήρχε στο αρχικό συμβόλαιου του Βίτσελ, είναι να αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής σε 25 παιχνίδια είτε ως βασικός, είτε για πάνω από 45 λεπτά.

Ο 34χρονος άσος είναι στο ρόστερ των «Ροχιμπλάνκος» από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αφέθηκε ελεύθερος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Βίτσελ έχει μια γεμάτη σεζόν μέχρι στιγμής, αφού μετράει 28 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν και η φυσική θέση του Βίτσελ είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέλγος έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές ως κεντρικός αμυντικός, δείχνοντας ότι μπορεί να δώσει και εκεί μια έξτρα λύση στον προπονητή του, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Βίτσελ εξακολουθεί πάντως να ψάχνει ακόμα το πρώτο του γκολ με τους Μαδριλένους, ενώ έχει μοιράσει μια ασίστ στην νίκη της Ατλέτικο κόντρα στην Πόρτο (2-1), στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Αυτό που απομένει για να επισημοποιηθεί η είδηση, είναι η ανακοίνωση του Ισπανικού συλλόγου με τις λεπτομέρειες του ντιλ.