Δυσκολεύτηκε κόντρα στη Γρανάδα αλλά ξεκίνησε με το δεξί η Ατλέτικο

Μέμφις Ντεπάι

i

©PrtScr

Δυσκολεύτηκε κόντρα στη Γρανάδα αλλά ξεκίνησε με το δεξί η Ατλέτικο

Κώστας Τσιακλής 00:37 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 01:06 - 15.08.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δυσκολεύτηκε ωστόσο τελικά επικράτησε της Γρανάδα με 3-1. Ξεκίνημα με το δεξί και για την Κάντιθ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αν και δυσκολεύτηκε, μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα αφού επικράτησε με 3-1 της Γρανάδα στο «Μετροπολιτάνο». Λυτρωτής για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ο Μέμφις Ντεπάι που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Νίκη και για την Κάντιθ με 1-0 επί της Αλαβές.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τους γηπεδούχους στο 6’ όταν ο Άλβαρο Μοράτα προσπάθησε να νικήσει τον Αντρέ Φερέιρα με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας όμως είχε την απάντηση. Λίγο αργότερα η Ατλέτικο έχασε τον αρχηγό της, Κόκε, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Τελικά το γκολ για την Ατλέτικο ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Μια κόντρα έστρωσε τη μπάλα στον Μοράτα μέσα στην περιοχή και αυτός δεν λάθεψε κάνοντας το 1-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γκολ εξετάστηκε και από το VAR ωστόσο δεν εντοπίστηκε κάτι μεμπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρανάδα μπήκε καλύτερα και απείλησε με την κεφαλιά του Σάμου στο 47’ όμως ο Γιαν Όμπλακ είχε την απάντηση. Ότι δεν έκανε τότε ο Σάμου, το έκανε στο 62’. Η Ατλέτικο έκανε λάθος κοντά στην περιοχή της και ο 19χρονος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βιλάρ για το 1-1.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε για πολύ αφού ο Μέμφις Ντεπάι με καταπληκτικό γκολ στο 67’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Γρανάδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ουζούνι στις καθυστερήσεις όμως ο Όμπλακ πραγματοποίησε μια καλή απόκρουση. Τελικά οι «ροχιμπλάνκος» βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Μάρκος Γιορέντε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Κάπως έτσι η Ατλέτικο πανηγύρισε την 5η σερί νίκη της σε πρεμιέρα.

Νίκη και για την Κάντιθ

Με το δεξί στη νέα La Liga μπήκε και η Κάντιθ που νίκησε εντός έδρας την Αλαβές με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Φέντε Σαν Εμετέριο. Η νικήτρια ομάδα πάντως τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκονζάλο Εσκαλάντε στο 88'.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ