Σκληροτράχηλη Ατλέτικο ανέτρεψε το παιχνίδι και επικράτησε της Φέγενορντ
i

©Photo by ANP via Getty Images

Σκληροτράχηλη Ατλέτικο ανέτρεψε το παιχνίδι και επικράτησε της Φέγενορντ

Δημήτρης Χούπης 21:44 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 04.10.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την ανατροπή και επικράτησε της Φέγενορντ με 3-2 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του πέμπτου ομίλου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 της Φέγενορντ για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League και ανέβηκε πρώτη στη βαθμολογία του πέμπτου ομίλου. 

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ο κακός χαμός, αφού μπήκαν τέσσερα γκολ, ενώ οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και για περισσότερα. Η αρχή έγινε στο 7' με τον Ερμόσο να βάζει καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να δίνει παράλληλα το προβάδισμα στη Φέγενορντ.

Πέντε λεπτά μετά η Ατλέτικο ισοφάρισε με τον Μοράτα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο της αντίπαλης άμυνας και έκανε το 1-1. Στη συνέχεια η Ατλέτικο είχε φάσεις για δεύτερο γκολ με τον Κόκε και τον Γκριεζμάν, ενώ και η Φέγενορντ απείλησε με τον Πασάο.

Στο 34ο λεπτό όμως η ομάδα του Ρόντερνταμ μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ, με τον Χάνκο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» βρήκαν ξανά απάντηση. Ο Γκριεζμάν με ψαλιδάκι στο 45+4΄ έκανε το 2-2 για την ομάδα της Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με γκολ, αφού στο 47ο λεπτό μπήκαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Ο Μοράτα μετά από ασίστ του Μολίνα έκανε ένα κοντρόλ και με τη μία σούταρε για το 3-2. Η ολλανδική ομάδα όμως είχε τις ευκαιρίες να βρει την απάντηση με τον Στενγκς και τον Πασάο, αλλά στη πρώτη ο Όμπλακ είπε «όχι» και στη δεύτερη η μπάλα πέρασε άουτ. Κάπως έτσι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε τη νίκη με 3-2.

Στο 90+4' μάλιστα μπήκε αλλαγή ένας Έλληνας και συγκεκριμένα ο 20χρονος Ηλίας Κωστής, ο οποίος έκανε παράλληλα το ντεμπούτο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ