Ο Μέμφις Ντεπάι έκανε δώρο δαχτυλίδι στον Αντουάν Γκριεζμάν (vid)

Ο Μέμφις Ντεπάι έκανε δώρο δαχτυλίδι στον Αντουάν Γκριεζμάν (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:44 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 14.02.2024

Ένα εντυπωσιακό και πανάκριβο δαχτυλίδι έκανε δώρο ο Μέμφις Ντεπάι στον συμπαίκτη του, Αντουάν Γκριεζμάν για το κατόρθωμά του να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναμφίβολα ο Αντουάν Γκριεζμάν πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες του σεζόν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός οργανώνει το παιχνίδι των «ροχιμπλάνκος», μοιράζει ασίστ και φυσικά σκοράρει. 

Πριν από μερικές μέρες ο Γκριεζμάν με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο. Ο συμπαίκτης του, Μέμφις Ντεπάι φρόντισε να του κάνει ένα δώρο για να τιμήσει αυτό το σπουδαίο επίτευγμά του.

Ο Ολλανδός επιθετικός τον κάλεσε στα αποδυτήρια και το έδωσε ένα μαύρο κουτί. Αυτό, όταν το άνοιξε ο Γκριεζμάν άρχισε να δείχνει στιγμές από την καριέρα του στην Ατλέτικο μέσα από μία οθόνη που είχε. Κατόπιν είδε το χρυσό δαχτυλίδι με πολύ μικρά διαμαντάκια, το οποίο είχε πάνω το αριθμό 7, το νούμερο δηλαδή που φορά στη φανέλα του ο Γάλλος. 

Εκτός δράσης 2-3 εβδομάδες ο Μοράτα με πρόβλημα στο γόνατο - Χάνει σίγουρα τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League με Ιντερ
LA LIGA

15:30 - 12.02.2024

Εκτός δράσης 2-3 εβδομάδες ο Μοράτα με πρόβλημα στο γόνατο - Χάνει σίγουρα τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League με Ιντερ

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Άλβαρο Μοράτα υπέστη διάστρεμμα στον εσωτερικό πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος κατά τη διάρκεια της ήττας με 1-0 από τη Σεβίλλη και αναμένεται να μείνει στα «pits» για περίπου 20 ημέρες, χάνοντας έτσι την πρώτη αναμέτρηση με την Ίντερ για τους «16» του Champions League.

«Το αξίζεις, ξέρω τι σημαίνει για σένα αυτός ο σύλλογος, αυτοί οι οπαδοί, αυτή η πόλη», είπε ο Μέμφις στον Γκριεζμάν προτού αγκαλιαστούν. Φυσικά, ο Γάλλος έβγαλε και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες ενώ τσέκαρε το δαχτυλίδι αυτό και με τον ειδικό φακό που είχε μέσα το κουτί.