H πρώτη αποστολή του Ίλιτς με τον Ατρόμητο για το κρίσιμο ματς εναντίον του Παναιτωλικού

Οι παίκτες του Ατρόμητου

i

© Intime

H πρώτη αποστολή του Ίλιτς με τον Ατρόμητο για το κρίσιμο ματς εναντίον του Παναιτωλικού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:35 - 27.10.2023

Την πρώτη του αποστολή ανακοίνωσε ως προπονητής του Ατρόμητου ο Σάσα Ίλιτς, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του πολλούς παίκτες για το κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό.

O Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι βαθμολογικά, με τους Περιστεριώτες να αντιμετωπίζουν τους Αγρινιώτες έχοντας νέο προπονητή. Ο Σάσα Ίλιτς, λοιπόν ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως ο καινούργιος τεχνικός του «αστεριού», στην οποία υπήρχαν πολλές απουσίες. 

Πιο αναλυτικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Τουρ Ντιρκς, που παρά το γεγονός ότι προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, προτιμήθηκε να μείνει εκτός για λίγο ακόμα προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση. Παράλληλα, στις επιλογές δεν συμπεριλήφθηκε ο τραυματίας Τζοβάρας, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Πομόνης, Αμπαρτζίδης, Καραμάνης και Τριμμάτης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (28/10, 20:00) στο Περιστέρι για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

To γκολ που κόστισε μία ζωή και η βραδιά - εξαίρεση με την ΑΕΛ: Οι αναμνήσεις του Σάσα Ίλιτς... (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:53 - 25.10.2023

To γκολ που κόστισε μία ζωή και η βραδιά - εξαίρεση με την ΑΕΛ: Οι αναμνήσεις του Σάσα Ίλιτς... (vids)

Ο Ατρόμητος έχει νέο προπονητή με τον Σάσα Ίλιτς να αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης Σπανού για αντικαταστάτης του Κόουλμαν. Ο Σέρβος τεχνικός έχει πλούσιες αναμνήσεις, με τις δύο από αυτές να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τουρ Ντιρκς, που παρά το γεγονός ότι προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, το επιτελείο προτίμησε να του δώσει περισσότερο χρόνο ώστε να δουλέψει πάνω σε τομείς φυσικής κατάστασης.

Επιπλέον, εκτός έμειναν οι Τζοβάρας (τραυματίας), Πομόνης, Αμπαρτζίδης, Καραμάνης και Τριμμάτης».