Ανατροπή: Πολύ κοντά σε Τζαβέλλα ο Ατρόμητος

Γιώργος Τζαβέλλας

i

©intime

Ανατροπή: Πολύ κοντά σε Τζαβέλλα ο Ατρόμητος

Sportal newsroom 22:32 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 06.03.2024

Ο Ατρόμητος όπως φαίνεται είναι αρκετά κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος όπως φαίνεται κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ. Στην αρχή η ομάδα του Περιστερίου είχε δείξει πως δεν ήθελε παίκτη στη θέση του κέντρου της άμυνας, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση άλλαξε και φαίνεται ότι ο Έλληνας στόπερ θα πάρει μεταγραφή στον Ατρόμητο. 

Προηγουμένως όμως ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ είχε φτάσει αρκετά κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Κηφισιά, αλλά τελικά θα καταλήξει όπως όλα δείχνουν στην ομάδα του Κρις Κόουλμαν. Η οποία για να τον αποκτήσει έκανε «γερό» μπάσιμο, ενώ έχει βρεθεί το σημείο κλειδί για τη συμφωνία, με τον Τζαβέλλα ο οποίος ήθελε εξ αρχής να πάρει μεταγραφή στον Ατρόμητο. 

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξεκίνησε από την Κασσιόπη, από την οποία πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο. Από εκεί έκανε το μεγάλο του βήμα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την οποία έπαιξε ενάμισι χρόνο. Έπειτα αποκτήθηκε από τη Μονακό, όπου κι εκεί έκατσε ενάμισι χρόνο. Μετά από τρία χρόνια στο εξωτερικό επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια, κατακτώντας ένα Κύπελλο Ελλάδος. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Αλάνιασπορ και την ΑΕΚ.