Χωρίς Ασεβέδο και Ντιρκς στην Τούμπα ο Ατρόμητος για το ματς τον ΠΑΟΚ

Ο Ασεβέδο

i

© Intime

Χωρίς Ασεβέδο και Ντιρκς στην Τούμπα ο Ατρόμητος για το ματς τον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:52 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 21.10.2023

Χωρίς τον τιμωρημένο Ασεβέδο και τον ανέτοιμο Ντιρκς θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος, για την αναμέτρησης εναντίον του ΠΑΟΚ.

Μετά τους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Ατρόμητος καλείται να δώσει μία ακόμα δύσκολη «μάχη» με στόχο την πρώτη του φετινή νίκη. Το «αστέρι» αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, έχοντας τον υπηρεσιακό Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο του, μετά τη φυγή του Κόουλμαν. 

Ο Έλληνας τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή του για το παιχνίδι εναντίον του «Δικεφάλου του Βορρά», με τους Ασεβέδο και Ντιρκς να απουσιάζουν από αυτή. Σε πρώτο χρόνο ο Αργεντίνος αποβλήθηκε στο περασμένο ματς εναντίον του Παναθηναϊκού και σε δεύτερο ο συμπαίκτης του είναι ακόμα ανέτοιμος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (22/10, 18:30) στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Κορακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Xωρίς Κουλιεράκη και Μάρκος Αντόνιο η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 21.10.2023

Xωρίς Κουλιεράκη και Μάρκος Αντόνιο η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες να παραμένουν εκτός.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι».