Με απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Με απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:34 - 27.02.2024

Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τη Λαμία στο Περιστέρι και η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έκανε γνωστή την αποστολή της ενόψει του παιχνιδιού.

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Η ομάδα του Περιστερίου βαθμολογικά δεν κυνηγάει τα playoffs, ωστόσο οι Φθιωτοί θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την εξάδα.

Κάπως έτσι η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έκανε γνωστή την αποστολή της για το παιχνίδι, με τον Σάσα Ίλιτς να έχει απουσίες. Συγκεκριμένα ο Σέρβος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ασεβέδο, Φριντζόνσον, Τζοβάρα, αλλά και τους νεαρούς Τριμμάτη, Πομόνη και Καραμάνη.

Η ΚΕΔ στέλνει «περίεργα» μηνύματα στον Παναθηναϊκό με τους Αλ-Χακίμ και Σιδηρόπουλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:05 - 27.02.2024

Η ΚΕΔ στέλνει «περίεργα» μηνύματα στον Παναθηναϊκό με τους Αλ-Χακίμ και Σιδηρόπουλο

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στέλνει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το παιχνίδι με τον Άρη, δύο διαιτητές οι οποίοι έλαβαν πρόσφατα σοβαρές λανθασμένες αποφάσεις εναντίον του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Ερλινγκμαρκ, Κούεν, Καμαρά, Ρομπάιγ, Βρακάς, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Γιουμπιτάνα.