Βασικοί για τη Σλοβενία οι Σπόραρ και Τσέριν - Στην ενδεκάδα της Βουλγαρίας ο Ντεσμπόντοφ

Σπόραρ, Τσέριν, Ντεσπόντοφ

Βασικοί για τη Σλοβενία οι Σπόραρ και Τσέριν - Στην ενδεκάδα της Βουλγαρίας ο Ντεσμπόντοφ

Κώστας Τσιακλής 18:51 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 14.10.2023

Οι Άντραζ Σπόραρ και Άνταμ Τσέριν βρίσκονται στην ενδεκάδα της Σλοβενίας για το ματς με τη Φιλνανδία. Την ίδια ώρα βασικός για τη Βουλγαρία είναι ο Κίριλ Ντεσμπόντοφ.

Με ελληνικό άρωμα συνεχίζεται η δράση στα προκριματικά του Euro 2024 αφού στη μάχη ρίχνονται Σλοβενία και Βουλγαρία που έχουν στη διάθεση τους παίκτες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. 

Η Σλοβενία διεκδικεί την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης μέσω του 8ου ομίλου και υποδέχεται στις 19:00 τη Φινλανδία σε ματς που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό. Οι Σλοβένοι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς ενώ οι Φινλανδοί είναι 3οι με 12. 

Η ενδεκάδα της Σλοβενίας έχει χρώμα Παναθηναϊκού αφού βασικοί ξεκινάνε οι Άνταμ Τσέριν και Άντραζ Σπόραρ. Την ίδια ώρα στον πάγκο βρίσκεται ο τρίτος άσος των «πρασίνων», Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. 

Η ενδεκάδα της Σλοβενίας αποτελείται από τους: Όμπλακ, Καρμίτσνικ, Μπιγιόλ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλακάρ, Σπόραρ και Σέσκο.

Βασικός με τη Βουλγαρία ο Ντεσπόντοφ, στην ενδεκάδα της Λιθουανίας ο Σλίβκα

Το ελληνικό ενδιαφέρον δεν σταματάει εκεί αφού την ίδια ώρα η Βουλγαρία αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λιθουανία. Το ματς είναι θεωρητικά βαθμολογικά αδιάφορο αφού και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να ελπίζουν σοβαρά σε πρόκριση,

Ο αναγεννημένος Μασούρας σκοράρει κατά ριπάς και είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Πογέτ (vid)
EURO

18:05 - 14.10.2023

Ο αναγεννημένος Μασούρας σκοράρει κατά ριπάς και είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Πογέτ (vid)

Ο Γιώργος Μασούρας, διανύει ίσως την καλύτερη φόρμα της καριέρας του τους τελευταίους μήνες, έχοντας μόνιμη σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας λύσεις στην Εθνική και κάνοντας τους επικριτές του να... σιγήσουν.

Στην ενδεκάδα της Βουλγαρίας λοιπόν βρίσκεται ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεπόντοφ, ο οποίος θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη της νίκη μετά από ένα χρόνο. Τότε η Βούλγαροι είχαν νικήσει εκτός έδρας τα Σκόπια με 1-0. Στον αντίποδα στην ενδεκάδα της Λιθουανίας βρίσκεται ο Σλίβκα της Λαμίας.