Με την δύναμη του κόσμου η Εθνική στον «τελικό» με την Ολλανδία
i

©intime

Με την δύναμη του κόσμου η Εθνική στον «τελικό» με την Ολλανδία

Ορέστης Καδδάς 17:00 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 14.10.2023

Η νίκη της Εθνικής με την Ιρλανδία σε συνδυασμό με την ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία κάνει την αναμέτρηση της Δευτέρας (16/10, 21.45) να έχει χαρακτήρα τελικού και ο κόσμος στην Opap Arena αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Η Εθνική Ελλάδος πήρε μεγάλη νίκη στο Δουβλίνο επί της Ιρλανδίας με 2-0, με τα γκολ του Γιακουμάκη και του Μασούρα στο πρώτο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με την ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία έδωσε προβάδισμα τριών βαθμών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο όμως έχει παιχνίδι περισσότερο από τους Ολλανδούς.

Έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό η δεύτερη θέση θα κριθεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας (16/10, 21.45) στην Opap Arena με τους «Οράνιε». Η νίκη απέναντι στους Ιρλανδούς έχει βελτιώσει πάλι την ψυχολογία στο στρατόπεδο της ομάδας του Γκουστάβο Πογέτ, μετά τις ήττες από την Γαλλία και την Ολλανδία. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο, που περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα και αναμένεται να συρρεύσει στο γήπεδο για να στηρίξει την δύσκολη προσπάθεια των διεθνών μας.

Το δρόμο της επιστροφής έχει πάρει η Εθνική μετά το «διπλό» στο Δουβλίνο, με τους διεθνείς να βρίσκονται σε εμφανώς χαρμόσυνο κλίμα στο αεροπλάνο που θα τους φέρει πίσω.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια:

Τα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία.

Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Ολλανδία για την 8η αγωνιστική των European Qualifiers, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 15€, 25€, 35€ και 50€. Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.