Βασικός ο Χουάνγκ στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σίτι (vid)
i

©Glomex

Βασικός ο Χουάνγκ στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σίτι (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:22 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 19.09.2023

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ πήρε φανέλα βασικού από τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Μπάρακ Μπακχάρ, για την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Φανέλα βασικού πήρε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ίνμπομ Χουάνγκ από τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Μπαράκ Μπακχάρ, με φόντο την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League. 

Η συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση άλλωστε, αποτέλεσε το ισχυρό κίνητρο για τον Κορεάτη μέσο, που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Κάτι τέτοιο άλλωστε, παραδέχθηκε και με τις δηλώσεις του, στην παρουσίασή του από την ομάδα του Βελιγραδίου.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Γκενκ (10/8), o Ινμπεόμ Χουάνγκ έριξε τη «βόμβα» του, ζητώντας να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Πειραιά. Μετά από αρκετό δράμα, ο Ολυμπιακός τελικά τον παραχώρησε στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να προσφέρουν πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. 

Δείτε το ντεμπούτο του Χουάνγκ κόντρα στη πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι: