Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με «πεντάρα» την Ντάρμσταντ, «διπλό» με ανατροπή για την Άουγκσμπουργκ

Νίκες για Μπάγερν και Άουγκσμπουργκ.

i

© PrtScr

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με «πεντάρα» την Ντάρμσταντ, «διπλό» με ανατροπή για την Άουγκσμπουργκ

Πάνος Κορομηλάς 18:35 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 16.03.2024

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την Ντάρμσταντ με 5-2, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τζαμάλ Μουσιάλα που πέτυχε δύο γκολ. Σημαντικό διπλό πήρε και η Άουγκσμπουργκ στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, επικρατώντας με 3-1.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ντάρμσταντ, κέρδισε με 5-2 και μείωσε προσωρινά τη διαφορά από τη Λεβερκούζεν στους επτά βαθμούς. Επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, η Άουγκσμπουργκ πήρε «διπλό» με ανατροπή απέναντι στη Βόλφσμπουργκ των δέκα παικτών και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Επιστροφή στις νίκες και για τη Μάιντζ μετά τη βαριά ήττα από την Μπάγερν, που επικράτησε με 2-0 της Μπόχουμ.

Στο Ντάρμσταντ, οι γηπεδούχοι «σόκαραν» αρχικά την Μπάγερν Μονάχου και πήραν προβάδισμα με τον Σκάρκε.

Όμως, σταδιακά η ομάδα του Τούχελ ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ανατροπή με δύο γκολ των Μουσιάλα και Κέιν, πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Γερμανός χαφ χτύπησε ξανά στο 64' και ο Γκνάμπρι κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του δέκα λεπτά αργότερα. Ο Τελ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο αποτέλεσμα, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βίλεμσον.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-3

Η Άουγκσμπουργκ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε λόγω της αποβολής του Βίμερ και έφτασε σε μια σημαντική εκτός έδρας ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες και πήραν προβάδισμα στο 9ο λεπτό, με τον Βίμερ.

Ο σκόρερ όμως έγινε μοιραίος για την ομάδα του, βλέποντας την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 45'. Η Άουγκσμπουργκ το εκμεταλλεύτηκε άμεσα, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Μάιερ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά την ανάπαυλα, είχε τον έλεγχο της κυκλοφορίας, έπαιξε επιθετικά και βρήκε γκολ ανατροπής με τον Γιάκιτς στο 61'. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά δέκα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΙΝΤΣ - ΜΠΟΧΟΥΜ 2-0

Σε ένα ματς με μεγάλη σημασία για τη μάχη της παραμονής, η Μάιντς «λύγισε» την Μπόχουμ (2-0) με πρωταγωνιστή τον Τζόναταν Μπούκαρντ. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος ανάμεσα στις δύο ομάδες, με λιγοστές καλές στιγμές.

Οι γηπεδούχο βρήκαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αρχικά, ο Γερμανός επιθετικός ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 45', ενώ «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς στο 71', με ωραίο τελείωμα.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 2-1

Νίκη ανάσα και για την Ουνιόν Βερολίνου επί της Βέρντερ Βρέμης με 2-1.

Φτωχό το θέαμα στο πρώτο μέρος, με τον Βάιζερ να έχει τη μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 20ο λεπτό.

Ο Γερμανός χαφ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, όμως σημάδεψε το δοκάρι.

Με το πόδι στο «γκάζι» μπήκε η Ουνιόν στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα, μέσα σε δύο λεπτά. Ο Φερτέσεν άνοιξε το σκορ στο 51' και ο Άαρονσον έκανε το 2-0 ένα λεπτό αργότερα.

Ο Βάιζερ έβαλε ξανά τη Βέρντερ Βρέμης στο παιχνίδι με ωραία κεφαλιά, όμως ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάρισης και έτσι οι Βερολινέζοι πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα.

ΧΑΙΝΤΕΝΧΑΪΜ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-1

Χάιντενχαϊμ και Γκλάντμπαχ έμειναν στο 1-1, σε μια αναμέτρηση που η κάθε ομάδα κυριάρχησε για ένα ημίχρονο.

Ο Χακ άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό και ο Νόιχαους έχασε σημαντική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας, με ωραίο σουτ στο 40'.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα άλλαξε ριζικά. Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, έγιναν πιο απειλητικοί και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ντίνξι στο 66', παίρνοντας τελικά τον έναν βαθμό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ