Τα δέκα καλύτερα γκολ στο Champions League - Η πρωτιά Χάαλαντ, ο Μέσι και ο διπλός Εμπαπέ (vid)

Τρόπαιο Champions League

i

©Intime

Τα δέκα καλύτερα γκολ στο Champions League - Η πρωτιά Χάαλαντ, ο Μέσι και ο διπλός Εμπαπέ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:37 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 11.06.2023

Πανδαισία τερμάτων περιλαμβάνει το βίντεο με τα δέκα καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν στο φετινό Champions League.

Η αυλαία του φετινού Champions League έπεσε στον τελικό του «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, όπου η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε κόντρα στην Ίντερ με 1-0, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο στη διοργάνωση και σημειώνοντας το όγδοο τρεμπλ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.  

Γκολ πολλών… αστέρων περιλαμβάνει το βίντεο με τα δέκα καλύτερα τέρματα της φετινής περιόδου στο Champions League. 

Τα δέκα κορυφαία γκολ της φετινής σεζόν στο UEFA Champions League 2022/23 επιλέχθηκαν από το πάνελ τεχνικού παρατηρητή της UEFA, με τον ακροβατικό γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι το κορυφαίο τέρμα της φετινής περιόδου στον θεσμό εναντίον της πρώην του ομάδας, Ντόρτμουντ.  

Δύο ρέοντα γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Το βόλεϊ του Κιλιάν Εμπαπέ εντός έδρας με τη Γιουβέντους μετά την ασίστ του Νεϊμάρ ήταν δεύτερο (μία από τις δύο κορυφαίες συμμετοχές του Γάλλου εναντίον της ιταλικής ομάδας), μπροστά από το έξυπνο τελείωμα του Λιονέλ Μέσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Παριζιάνων με την Μπενφίκα.  

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο Champions League οι ομάδες που συμμετείχαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σκόραραν συνολικά 371 φορές. 

Δείτε τα δέκα κορυφαία γκολ της χρονιάς: