Περίπατος για τη Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Ζίμπρου - Όλα τα αποτελέσματα της Τρίτης (1/8)
i

© Photo by Alex Nicodim/Anadolu Agency via Getty Images

Περίπατος για τη Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Ζίμπρου - Όλα τα αποτελέσματα της Τρίτης (1/8)

Κώστας Τσιακλής 00:00 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 02.08.2023

Η Φενέρμπαχτσε έκανε πάρτι στη Μολδαβία, όπου επικράτησε με 4-0 της Ζίμπρου Κισινάου, ενώ την είχε νικήσει με 5-0 στο πρώτο ματς και προκρίθηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Conference League. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Τρίτης (1/8).

Μπορεί να είχε «καθαρίσει» και με το παραπάνω από το πρώτο παιχνίδι, αφού είχε πάρει τη νίκη με 5-0, όμως η Φενέρμπαχτσε δεν χαρίστηκε στη Ζίμπρου Κισινάου και πανηγύρισε τη νίκη με 4-0 στη Λιθουανία, παίρνοντας το εισιτήριο για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League με συνολικό σκορ 9-0.

Τα «καναρίνια» ήταν ανώτερα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρότι είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όμως στην επανάληψη άρχισε... βροχή.

Στο 48ο λεπτό ο Τάντιτς άνοιξε λογαριασμό, στο 57' και στο 59' ο Μπατσουάγι πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ, σκοράροντας δις ενώ στο 77' ο Γιούκσεκ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Πλέον η Φενέρ περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ντιφερντάνγκε - Μάριμπορ.

Η τελευταία φορά που είχαμε τρεις ταυτόχρονες ελληνικές προκρίσεις σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 31.07.2023

Η τελευταία φορά που είχαμε τρεις ταυτόχρονες ελληνικές προκρίσεις σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (vid)

Με τη διαφαινόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, αλλά και τους Άρη και ΠΑΟΚ να παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στον αντίστοιχο του Conference League, θυμόμαστε πότε είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Από ΄κει και πέρα, στα υπόλοιπα ματς η Βαλμιέρα διέσυρε την Τρε Πεν με 7-0, η Χεσπεράνγκε πήρε την πρόκριση, επικρατώντας με 3-2 της Δε Νιού Σεντς, η Παρτιζάνι «καθάρισε» την Ατλέτικ Κλαμπ Εσκάλντες με 4-1, η Στρούγκα προκρίθηκε κόντρα στην Μπούντουτσνοστ με 4-3 στο Μαυροβούνιο και η Νέμαν ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Μπάλτζαν, αλλά λόγω της νίκης της στο πρώτο ματς «τσέκαρε» το εισιτήριο.