Απίστευτο! Δανοί χούλιγκανς πέταξαν νεκρούς αρουραίους στο γήπεδο και η Μπρόντμπι τους χαρακτήρισε «ηλίθιους»
i

©twitter,@BrondbyFR

Απίστευτο! Δανοί χούλιγκανς πέταξαν νεκρούς αρουραίους στο γήπεδο και η Μπρόντμπι τους χαρακτήρισε «ηλίθιους»

Μαρία Δαλιάνη • 10:42 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα γήπεδα της Δανίας καθώς, χούλιγκαν της Μπρόντμπι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη πέταξαν εντός γηπέδου νεκρούς αρουραίους με την ομάδα τους να τους χαρακτηρίζει «ηλίθιους».

Χούλιγκανς της Μπρόντμπι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη πέταξαν νεκρούς αρουραίους εντός γηπέδου μία κίνηση που εκνεύρισε ακόμα και την ίδια την ομάδα τους.

Μετά από αυτή τους την κίνηση οι Δανοί χούλιγκανς χαρακτηρίστηκαν «παράσιτα» από την στιγμή που πέταξαν εντός γηπέδου παράσιτα, δηαλαδή τους νεκρούς αρουραίους, κατά την διάρκεια του δανέζικου ντέρμπι. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε και την ίδια την Μπρόντμπι η οποία βγήκε και χαρακτήρισε τους οπαδούς της «ηλίθιους».

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας Κρίστιαν Σκουλτς σε δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσα της Δανίας ανέφερε: «Αν οι έρευνες μας επιβεβαιώσουν ότι όντως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη έπεσαν εντός γηπέδου νεκροί αρουραίοι αυτό είναι πραγματικά ανόητο. Είναι κάτι που εμείς σαν σύλλογος κατακρίνουμε».

Μάλιστα, οι φαν της Μπρόντμπι είχαν κάνει το ίδιο και το 2017 πάλι σε αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη.