Δείτε γιατί διεκόπη προσωρινά ο αγώνας ΓΑΣ Κοπανός - Φίλιππος Μελίκης

Δείτε γιατί διεκόπη προσωρινά ο αγώνας ΓΑΣ Κοπανός - Φίλιππος Μελίκης

Δημήτρης Χούπης 21:04 - 09.12.2023

Ένα απίστευτο σκηνικό έγινε στην Α' ΕΠΣ Ημαθίας, αφού ένας οπαδός άρχισε να τραβάει τον επόπτη μέσα από τα σίδερα, με τον ίδιο σε κάποιο σημείο να πέφτει κάτω.

Ένα τρομερό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε έναν αγώνα του ΓΑΣ Κοπανού με τον Φίλιππο Μελίκη για την Α' ΕΠΣ Ημαθίας. Συγκεκριμένα ο λόγος του επεισοδίου ήταν μια αμφισβητούμενη φάση περίπου στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές του Φιλίππου πήγαν προς τον διαιτητή διαμαρτυρόμενοι για την απόφασή του. 

Κάπου εκεί ένας φίλαθλος είπε «φερ’ τε ξένους διαιτητές για να μην παίρνουν ούτε τα 20 ευρώ». Αυτή η φράση έφερε την αντίδραση του ενός από τους δύο επόπτες που στράφηκε προς την κερκίδα και άνοιξε διάλογο βρίζοντάς τους. Όπως είναι λογικό ο κόσμος απάντησε και ένας εξ αυτών κατέβηκε κάτω από αυτή και άρχισε να τον τραβάει, όντας έξω από τα κάγκελα.

Η απάντηση της ΕΠΟ στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων: «Δεν υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:29 - 08.12.2023

Η απάντηση της ΕΠΟ στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων: «Δεν υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP έκανε ένα αφιέρωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιλώντας για διαφθορά και ζητώντας και τη θέση της ΕΠΟ στο εν λόγω ζήτημα.

Σε κάποιο σημείο ο επόπτης έπεσε κάτω, και το παιχνίδι να διακόπηκε αμέσως. Τόσο οι παίκτες όσο και ο πρώτος διαιτητής πήγαν να δουν τι έχει ο επόπτης, την ίδια ώρα ο κόσμος τον χλεύαζε. 

Tags:
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }