Δεν γλύτωσε τη θλάση ο Μπάμπα

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

Δεν γλύτωσε τη θλάση ο Μπάμπα

Οι εξετάσεις του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ, Ράχμαν Μπάμπα έδειξαν πως υπέστη θλάση στον δεξί δικέφαλο.

Ο Μπάμπα Ράχμαν αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από τον αγώνα με την Αμπερντίν και πιο συγκεκριμένα με ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Ο Γκανέζος μπακ του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική το Σάββατο 11/11, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ήδη θεραπείες κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Πρέπει να σημειωθεί πως έτσι κι αλλιώς είναι εκτός από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό λόγω καρτών.

Η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και πλέον ο Μπάμπα και το ιατρικό τιμ στρέφουν την προοσοχή τους στον αγώνα κόντρα στην Αίντραχτ στις 30 του Νοέμβρη, προκειμένου ο Γκανέζος μπακ να είναι έτοιμος για το εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους Γερμανούς, που θα κρίνει και την πρώτη θέση του 7ου ομίλου του UEFA Europa Conference League.

Όσον αφορά την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό αυτή αποτελείται από τους:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμα.