Δεν προπονήθηκε ο Γκαρσία, χάνει την ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Άρη για το κύπελλο

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Δεν προπονήθηκε ο Γκαρσία, χάνει την ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Άρη για το κύπελλο

Κώστας Τσίλης 19:01 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 15.01.2024

Ένα κτύπημα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, θα κρατήσει τον Γκαρσία εκτός της ρεβάνς με τον Άρη την Τετάρτη για το κύπελλο

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ, ο επιθετικός που έχει βάλει οκτώ γκολ τον τελευταίο μήνα, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Άρη την προσεχή Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη. Ο Λιβάι Γκαρσία δέχθηκε ένα δυνατό κτύπημα στο φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα φάνηκε να τον δυσκολεύει ακόμα και στο περπάτημα. 

Η άχαστη ΑΕΚ θα παλέψει τα πάντα μέχρι τέλους, για να τα (ξανά)κερδίσει όμως…
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

14:03 - 15.01.2024

Η άχαστη ΑΕΚ θα παλέψει τα πάντα μέχρι τέλους, για να τα (ξανά)κερδίσει όμως…

Για μια ακόμα φορά το μήνυμα της ΑΕΚ, πως κανείς ανταγωνιστής δεν θα την βάλει εύκολα κάτω, ήταν πολύ καθαρό, όμως χρειάζεται να βρει ξανά το καθαρό μυαλό και τις ισορροπίες της - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Δεν προπονήθηκε καθόλου σήμερα, ενώ είναι απίθανο να μπει σε φουλ ρυθμούς και στην αυριανή τελευταία προπόνηση. Κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να τον υπολογίζει για το ματς της Τετάρτης με τον Άρη. Ενώ θα φανεί από την Πέμπτη και μετά, αν θα μπορέσει ο Γκαρσία να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα και ο Αλμέιδα δεν μπορεί να τον υπολογίζει για την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Άρη. Η κατάσταση του διεθνή χαφ, θα αξιολογηθεί εκ νέου, από την Πέμπτη και μετά.