Δεν σταματάει από την εθνική Πορτογαλίας ο Ρονάλντο!
i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί να συνεχίσει στην εθνική/©Intime

Δεν σταματάει από την εθνική Πορτογαλίας ο Ρονάλντο!

Sportal newsroom 14:03 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 13.12.2022

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική και έχει στο... στόχαστρο το Euro του 2024.

Η εικόνα του στο Μουντιάλ του Κατάρ, δεν ήταν η καλύτερη , όμως αυτό δεν πτωεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν σκοπεύει να σταματήσει να αγωνίζεται με την εθνική Πορτογαλίας. Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η πορτογαλική «Correio da manhã», τονίζοντας πως ο «CR7» είναι αποφασισμένος να συνεχίζει να αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα ακόμα κι αν παραμείνει στον πάγκο ο Φερνάντο Σάντος!

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ρονάλντο αναγνωρίζει πως στους τελευταίους μήνες δεν βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση. Και αυτό το «χρεώνει» στο ότι το καλοκαίρι δεν έκανε προετοιμασία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ γενικά στη διάρκεια της χρονιάς δεν είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής. Θεωρεί, επίσης, πως μπορεί να συνεχίσει να είναι χρήσιμος και στις σκέψεις του βρίσκεται το να αγωνιστεί στο Euro του 2024, παρότι σε δυο μήνες θα κλείσει τα 38.

Βέβαια, αυτό που προέχει για τον Ρονάλντο είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σε συλλογικό επίπεδο, μιας και μετά το «διαζύγιο» με τη Γιουνάιτεντ το μέλλον του, σε συλλογικό επίπεδο παραμένει στον αέρα.