Δεν τελειώνει το θρίλερ με τον Καϊσέδο - Θέλει μόνο Τσέλσι ο παίκτης, ετοιμάζουν νέα πρόταση οι «μπλε»

Μόισες Καϊσέδο

i

©Intime

Δεν τελειώνει το θρίλερ με τον Καϊσέδο - Θέλει μόνο Τσέλσι ο παίκτης, ετοιμάζουν νέα πρόταση οι «μπλε»

Κώστας Τσιακλής 14:24 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 11.08.2023

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να χαλάσει τη συμφωνία της Λίβερπουλ με τη Μπράιτον για τον Μόισες Καϊσέδο. Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τους «κόκκινους» ότι θέλει να μεταγραφεί μόνο στην ομάδα του Λονδίνου.

Το σήριαλ με το μέλλον του Μόισες Καϊσέδο δεν λέει να τελειώσει. Η Τσέλσι δεν τα βάζει κάτω και ετοιμάζεται να προσφέρει περισσότερα χρήματα από αυτά που συμφώνησε η Λίβερπουλ με τη Μπράιτον. Ο ίδιος ο παίκτης ενημέρωσε τους «κόκκινους» ότι θέλει να υπογράψει μόνο στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η Λίβερπουλ έβαλε τα χέρια βαθιά μέσα στην τσέπη και «έκλεισε» τον Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον. Οι «κόκκινοι» συγκεκριμένα έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 128 εκατομμύρια ευρώ (ποσό που θα αποτελέσει ρεκόρ), κάνοντας τους «γλάρους» να μην μπορούν να αρνηθούν. Με αυτόν τον τρόπο η Λίβερπουλ «έκλεψε» τον άσο από το Εκουαδόρ από την Τσέλσι, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε...

Οι «μπλε» δεν τα βάζουν κάτω και σύμφωνα με διάφορα μέσα του νησιού ψάχνουν τον τρόπο για να τον «κλέψουν» αυτοί μέσα από τα χέρια της Λίβερπουλ. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ισχυρίζεται πως η Τσέλσι δεν θα τα παρατήσει μέχρι να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μπράιτον, κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί.

Η Premier League επιστρέφει για να μοιράσει εκ νέου γκολ, θέαμα και συγκινήσεις - Οι «μάχες» που περιμένουμε να δούμε
PREMIER LEAGUE

10:58 - 11.08.2023

Η Premier League επιστρέφει για να μοιράσει εκ νέου γκολ, θέαμα και συγκινήσεις - Οι «μάχες» που περιμένουμε να δούμε

Η Premier League επιστρέφει απόψε με το Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι (11/08, 22:00) και σας αναλύουμε τις μονομαχίες που αναμένουμε να δούμε για τίτλο, Ευρώπη και υποβιβασμό.

Η στάση του ποδοσφαιριστή θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε νεότερες εξελίξεις, σύμφωνα με τον Ρομάνο ο Καϊσέδο ενημέρωσε τους ανθρώπους της Λίβερπουλ ότι θέλει να υπογράψει μόνο στην Τσέλσι. Ο 21χρονος άσος θέλει να κρατήσει το λόγο του και να μεταγραφεί στους «μπλε» με τους οποίους είχε συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους από τον περασμένο Μάιο.

Η Τσέλσι σίγουρα θα καταθέσει νέα πρόταση και αυτό που μένει να δούμε είναι ποια θα είναι η στάση της Λίβερπουλ από εδώ και πέρα. Νωρίτερα πάντως ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, είχε επιβεβαιώσει τη συμφωνία με τη Μπράιτον, λέγοντας: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η συμφωνία με την [Μπράιτον] έχει συμφωνηθεί».