Ο Κλοπ με αφορμή την μεταγραφή του Καϊσέδο πήρε πίσω τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τα απίστευτα ποσά που ξοδεύονται στο ποδόσφαιρο (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Ο Κλοπ με αφορμή την μεταγραφή του Καϊσέδο πήρε πίσω τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τα απίστευτα ποσά που ξοδεύονται στο ποδόσφαιρο (vid)

Sportal newsroom 14:30 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 11.08.2023

Ο Κλοπ ίσως από εδώ και πέρα αρχίσει να σκέφτεται περισσότερο τις δηλώσεις του, δεδομένου ότι στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Τσέλσι πήρε έως ένα βαθμό πίσω τα σχόλια που είχε κάνει για το τεράστιο ποσό της μεταγραφής του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ το 2016.

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να κάνει την «κλοπή» του καλοκαιριού παίρνοντας τον Μοϊσές Καισέδο μέσα από τα χέρια της Τσέλσι, η οποία εδώ και κυριολεκτικά μήνες πασχίζει να τα βρει με τη Μπράιτον. Προκειμένου να το κάνουν όμως αυτό οι «Ρεντς» πρόκειται να ξοδέψουν το μυθικό ποσό των 127 εκατομμυρίων ευρώ (110 εκατ. λίρες). Αυτό θα κάνει τον διεθνή παίκτη από το Εκουαδόρ την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League.

Αυτό έχε ως αποτέλεσμα να βγει πάλι στην επιφάνεια μια παλιά δήλωση του Γερμανού τεχνικού, σχετική με τον Πολ Πογκμπά και τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κλοπ τότε είχε πει πως τη μέρα που τέτοια ποσά θα αποτελούν τον κανόνα, τότε δεν θα έχει δουλειά στο ποδόσφαιρο. Φυσικά όπως γίνεται κατανοητό ρωτήθηκε γι' αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν την εκκίνηση της Premier League και το ματς με την Τσέλσι.

Ο 56χρόνος δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα άλλαξαν. Μου αρέσει; Όχι! Κατάλαβα όμως ότι έκανα λάθος; Σίγουρα. Αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Η Σαουδική Αραβία δεν θα βοηθήσει σε αυτό».