Δημάτος για Μάνταλο: «Το ποδόσφαιρο βρίσκει τρόπο και ανταμείβει όσους δεν το έχουν κοροϊδέψει»
i

© Intime

Δημάτος για Μάνταλο: «Το ποδόσφαιρο βρίσκει τρόπο και ανταμείβει όσους δεν το έχουν κοροϊδέψει»

Sportal newsroom 17:43 - 14.10.2023

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Πέτρο Μάνταλο ο Ανδρέας Δημάτος μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Ιρλανδίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αποθεωτικό ποστάρισμα από τον Ανδρέα Δημάτο για τον Πέτρο Μάνταλο! Ο Media Consultant της UEFA και πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον 32χρονο άσο, ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

«Ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ως αρχηγός, στη συνέχεια ένα νταμπλ, περιβραχιόνιο στην ΑΕΚ, περιβραχιόνιο στην Εθνική, καθολική εκτίμηση από συμπαίκτες και (πιο… καθολική) από αντιπάλους, απόλυτη εμπιστοσύνη από κάθε προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε σε Εθνική ομάδα και ΑΕΚ.

Μια συμμετοχή σε τελική φάση EURO στα γήπεδα της Γερμανίας θα αποτελέσει ένα ακόμα ορόσημο! Χαλάλι και οι δυο χιαστοί, χαλάλι οι δύσκολες στιγμές που αφήνει σιγά-σιγά πίσω του, χαλάλι και οι μιμήσεις του Τσιγκρίνσκι σε βραδιές που βρέθηκε στο επίκεντρο, όχι κατ’ ανάγκη για καλό λόγο…

Με την δύναμη του κόσμου η Εθνική στον «τελικό» με την Ολλανδία
EURO

17:00 - 14.10.2023

Με την δύναμη του κόσμου η Εθνική στον «τελικό» με την Ολλανδία

Η νίκη της Εθνικής με την Ιρλανδία σε συνδυασμό με την ήττα της Ολλανδίας από τη Γαλλία κάνει την αναμέτρηση της Δευτέρας (16/10, 21.45) να έχει χαρακτήρα τελικού και ο κόσμος στην Opap Arena αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Το ποδόσφαιρο εκτός του ότι είναι πάντα δίκαιο, βρίσκει τον τρόπο και ανταμείβει όσους δεν το έχουν κοροϊδέψει! Το πόσο καλοί μικρή σημασία έχει… Όπως το βλέπει ο καθένας!».