Διαδικτυακή κόντρα Ντι Μαρία-Αντίλ Ραμί (pic)
i

Ντι Μαρία / ©INTIME

Διαδικτυακή κόντρα Ντι Μαρία-Αντίλ Ραμί (pic)

Sportal newsroom 16:00 - 27.12.2022

Μία διαδικτυακή κόντρα ξεκίνησε μεταξύ του Ανχέλ Ντι Μαρία και του πρώην αμυντικού της Γαλλίας, Αντίλ Ραμί.

«Διαμάχη» ξεκίνησε μεταξύ του Ανχέλ Ντι Μαρία και του πρώην αμυντικού της Γαλλίας, Αντίλ Ραμί. Ο 37χρονος αμυντικός της Τρουά σχολίασε τους πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά το τελικό με τη Γαλλία, χαρακτηρίζοντάς τον ως «το μεγαλύτερο κάθαρμα του ποδοσφαίρου».

Ο λόγος για την αντίδραση αυτή είναι οι προκλητικοί πανηγυρισμοί του Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά το τελικό με τη Γαλλία. Αρχικά ζήτησε «ενός λεπτού σιγή» για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ μετά είχε ένα ψεύτικο μωρό στην αγκαλιά του με το πρόσωπο του Γάλλου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Προφανώς ο Ανχέλ Ντι Μαρία έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίχτη του στην Αργεντινή και απάντησε στον Ραμί: «Ο Ελ Ντίμπου (ο Μαρτίνες) είναι ο καλύτερος τερματοφύλακα του κόσμου. Κλάψε αλλού».

Η κόντρα δεν τελείωσε εκεί φυσικά. Ο πρώην αμυντικός της Γαλλίας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2018, με φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται ο Ντι Μαρία να κλαίει σε τέσσερις περιπτώσεις, έδωσε την δική του απάντηση.

«Μπορείς να με μάθεις;», έγραφε η φωτογραφία, ενώ δίπλα σε κάθε εικόνα που φαίνεται ότι κλαίει ο παίχτης της Γιουβέντους γράφει: «Όταν χάνεις», «Όταν κερδίζεις», «Όταν φεύγεις από μία ομάδα», «Όταν δεις αυτό το tweet».