Ο Νικολάου ανανέωσε με τη Σπέτσια έως το 2027

Ανανέωσε ο Νικολάου με τη Σπέτσια

i

© Spezia Calcio

Ο Νικολάου ανανέωσε με τη Σπέτσια έως το 2027

Πάνος Κορομηλάς 21:59 - 16.02.2024

Η Σπέτσια ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Νικολάου, μέχρι το 2027.

Στα γήπεδα της Ιταλίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σπέτσια για τρία ακόμη χρόνια. 

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Serie B, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, έχει πάρει το περιβραχιόνιο της ομάδας και είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ρόστερ. Την τρέχουσα σεζόν, μετρά 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, ενώ έχει δώσει και μία ασίστ. 

«Ο Πογκμπά θα μπορούσε να επιστρέψει στο γήπεδο αύριο», διαβεβαιώνει η ατζέντης του
SERIE A

10:02 - 16.02.2024

«Ο Πογκμπά θα μπορούσε να επιστρέψει στο γήπεδο αύριο», διαβεβαιώνει η ατζέντης του

Μακριά από το γήπεδο για αρκετούς μήνες λόγω θετικού τεστ ντόπινγκ, ο Πολ Πογκμπά πρέπει να κριθεί αυτές τις μέρες από το Εθνικό Δικαστήριο Αντιντόπινγκ. Ενώ περίμενε να μάθει την κύρωσή του, η ατζέντης του Ραφαέλα Πιμέντα είπε ότι ο Γάλλος αστέρας είναι έτοιμος να παίξει ξανά μόλις του δοθεί η ευκαιρία.

Υπενθυμίζεται πως η Σπέτσια δαπάνησε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Έμπολι, το καλοκαίρι του 2021. Έκτοτε, είχε δύο γεμάτες σεζόν στη Serie A, στη διάρκεια των οποίων παρουσιάστηκε ως μεταγραφικός στόχος για αρκετές ομάδες στην Ιταλία. Ωστόσο, παρέμεινε στην ομάδα, η οποία γνώρισε τον υποβιβασμό και αγωνίζεται φέτος στη δεύτερη κατηγορία.