Συνελήφθη ο νοσοκόμος για τη δολοφονία της θείας του Πισάρο (vid)
i

© Intime + PrtScr

Συνελήφθη ο νοσοκόμος για τη δολοφονία της θείας του Πισάρο (vid)

Γιάννης Λιβανός 09:55 - 05.02.2024

Το περασμένο Σάββατο οι αστυνομικές αρχές του Μεξικού προχώρησαν στη σύλληψη ενός 26 χρονου νοσοκόμου, που φέρεται να είναι ο ένας από τους δράστες στη δολοφονία της θείας του Ροδόλφο Πισάρο.

Οι Αστυνομικές αρχές στο Μεξικό βαδίζουν σε καλό δρόμο ως προς την εξιχνίαση του εγκλήματος της δολοφονίας της θείας του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο. Για την ακρίβεια το προηγούμενο Σάββατο (03/02) συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος.

Πρόκειται για τον 26 χρονο Εντουάρντο Αλφόνσο, που είναι νοσοκόμος και συνελήφθη στην περιοχή Νουέβο Λεόν. Ο Αλφόνσο δούλευε στο σπίτι της θείας του Πισάρο, Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες, την οποία και φρόντιζε.

Πριν δέκα μέρες ωστόσο, το Σάββατο (27/01) ο Εντουάρντο Αλφόνσο μαζί με έναν συνεργό του, σκότωσαν την 62 χρονη δασκάλα και θεία του Πισάρο, Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες. Μάλιστα οι δράστες φέρεται να χτύπησαν και τον σύζυγο-θείο του Πισάρο, ενώ πυροβόλησαν και προς τη μεριά που βρισκόταν η μητέρα του Πισάρο, η οποία τραυματίστηκε ελαφρώς.

Ο 26χρονος νοσοκόμος μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αλταμίρα και σήμερα (05/02) αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Στις 31 Ιανουαρίου ο Ροδόλφο Πισάρο, λοιποί συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα της Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες την αποχαιρέτησαν, οδηγώντας την στην τελευταία της κατοικία, με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή της «Ένωσης» να αναφέρεται  στις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι η η σύζυγος του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.