Η Domino's Pizza χτύπησε ξανά! Τοποθέτησε φορτηγάκι έξω από το γήπεδο της Φούλαμ και μεταδίδει ζωντανά πόσες πίτσες έχει πουλήσει από το τελευταίο γκολ της Τσέλσι στην Premier League

Ραχίμ Στέρλινγκ

i

©PrtScr

Η Domino's Pizza χτύπησε ξανά! Τοποθέτησε φορτηγάκι έξω από το γήπεδο της Φούλαμ και μεταδίδει ζωντανά πόσες πίτσες έχει πουλήσει από το τελευταίο γκολ της Τσέλσι στην Premier League

Κώστας Τσιακλής • 17:25 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

H Domino's Pizza δεν σταματάει να τρολάρει την Τσέλσι. Η γνωστή πιτσαρία χτύπησε ξανά και πειράζει τους «μπλε» πριν την αναμέτρηση τους με τη Φούλαμ.

Το τρολάρισμα της Domino's Pizza στην Τσέλσι δεν έχει τελειωμό. Η γνωστή πιτσαρία χτύπησε ξανά αφού τοποθέτησε έξω από το γήπεδο της Φούλαμ (που θα παίξει απόψε η Τσέλσι) ένα φορτηγάκι με ζωντανή ψηφιακή οθόνη που δείχνει πόσες πίτσες έχουν πωληθεί από την τελευταία φορά που σκόραραν οι «μπλε» στην Premier League. 

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φούλαμ στο τελευταίο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «μπλε» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να βάλουν τέλος σε ακόμα ένα αρνητικό σερί. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν έχει σκοράρει στην Premier League εδώ και τρία ματς, με το τελευταίο της γκολ να καταγράφεται στο 3-0 επί της Λόυτον στις 25 Αυγούστου.

Αυτό το γεγονός έδωσε στη Domino's Pizza την ευκαιρία να την τρολάρει ξανά. Υπενθυμίζουμε ότι η γνωστή πιτσαρία είχε πειράξει την Τσέλσι μετά την ήττα από την Άστον Βίλα (0-1), λέγοντας ότι είχε πουλήσει 852,609 πίτσες από την τελευταία φορά που είχε σκοράρει (σε όλες τις διοργανώσεις).

Ο Νίκολας Τζάκσον πέτυχε γκολ κόντρα στη Μπράιτον στο Carabao Cup και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του ωστόσο αυτό το γεγονός δεν απέτρεψε την Domino's να χτυπήσει ξανά. Συγκεκριμένα τοποθέτησε ένα φορτηγάκι με ζωντανή ψηφιακή οθόνη έξω από το «Craven Cottage» (όπου θα διεξαχθεί το Φούλαμ Τσέλσι το βράδυ της Δευτέρας 02/10), στο οποίο αναγράφεται πόσες πίτσες έχει πουλήσει από τις 25 Αυγούστου όταν και σκόραρε η Τσέλσι για τελευταία φορά στην Premier League. Για να είμαστε ακριβείς μέχρι το πρωί της Δευτέρας η Domino's είχε ανακοινώσει πως από τότε είχε πουλήσει 9.893.678 πίτσες!

Όπως καταλαβαίνετε η Τσέλσι εκτός από τη νίκη θα προσπαθήσει να σταματήσει και αυτή την κακοδαιμονία. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Domino's αν δεν σκοράρουν απόψε οι «μπλε».