Δύσκολα για Ολυμπιακό Τάισον και Ολιβέιρα

Τάισον

i

© Intime

Δύσκολα για Ολυμπιακό Τάισον και Ολιβέιρα

Μάνος Τσαλγατίδης 14:46 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 11.05.2023

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό της τρίτης θέσης χωρίς τον Τάισον και τον Ολιβέιρα.

O ΠΑΟΚ συνεχίζει τη προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των Play Off.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την τρίτη θέση και να μην έχουν και αυτό στο μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του, τους Ίνγκασον, Σάστρε και Αουγκούστο, ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα ισχύει το ίδιο και για τους Νέλσον Ολιβέιρα και Τάισον Φρέντα.

Ο Πορτογάλος υποφέρει από οίδημα στην ποδοκνημική, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει μυικό θέμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και για αυτό προστατεύεται.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Οι μέρες περνούν κι η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα που θα κρίνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος πλησιάζει. Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία του με μοναδικό στόχο το τρίποντο. 

Η προπόνηση της Πέμπτης (11.05) ειχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου ντέρμπι με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, παιχνίδια κυκλοφορίας, ασκήσεις και τελικό παιχνίδι.

Ο Τάισον έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα. 

Την Παρασκευή (12.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.