Κέρδισε... με τη ψυχή στο στόμα η Άρσεναλ, 1-0 την Έβερτον
i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Κέρδισε... με τη ψυχή στο στόμα η Άρσεναλ, 1-0 την Έβερτον

Δημήτρης Χούπης 20:26 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 17.09.2023

Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε αρκετά με την Έβερτον, αλλά τελικά επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Τροσάρ στο 70'.

Η Άρσεναλ τα βρήκε σκούρα στο Goodison Park, αλλά τελικά επικράτησε με 1-0 της Έβερτον για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε την κατοχή του αγώνα, ωστόσο η καλή αμυντική παρουσία της Έβερτον δεν την άφησε να απειλήσει την εστία του Πίκφορντ. Στο 20ο λεπτό οι «κανονιέρηδες» βρήκαν το γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. 

Ο Φάμπιο Βιεϊρά έδωσε στον Μαρτινέλι, ο οποίος με πλασέ «νίκησε» τον Πίκφορντ. Παρόλα αυτά η φάση ελέγχθηκε από το VAR και ακυρώθηκε για οφσάιντ. Κάπως έτσι έληξε και το πρώτο μέρος, με την ομάδα του Σον Ντάις να κρατάει την Άρσεναλ μακριά από την εστία της.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πιο δυνατά, όντας αποφασισμένοι να βρουν ένα γκολ. Έχασαν ευκαιρία με τον Έντεγκαρντ, ωστόσο ο Άγγλος τεχνικός της Έβερτον είπε «όχι». Το γκολ τελικά για την Άρσεναλ ήρθε στο 70ο λεπτό. Ο Μπουκάγιο Σάκα μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Τροσάρ κι αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Λονδίνου. 

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για να βρουν ένα δεύτερο τέρμα, που θα τους «κλείδωνε» τη νίκη. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (6ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ