«Έκλεισε» στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τσακλάρ Σογιουντσού

Τσακλάρ Σογιουντσού

i

Τσαγλάρ Σογιουντσού/ ©Twitter

«Έκλεισε» στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τσακλάρ Σογιουντσού

Κώστας Τσιακλής 19:37 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 26.04.2023

Ο κεντρικός αμυντικός της Λέστερ, Τσακλάρ Σογιουντσού, συμφώνησε σε όλα και θα αποτελεί παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται ο Τσακλάρ Σογιουντσού, Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Λέστερ και συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε για να γίνει κάτοικος Μαδριτης.

Την είδηση επιβεβαιώνει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει πως οι δύο πλευρές τα είχαν βρει από τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον η συμφωνία τους έχει επικυρωθεί. Ο 26χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και αν όλα πάνε καλά τότε θα παραμείνει στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» μέχρι και το 2027.

Τα ντέρμπι κορυφής που έκριναν πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας
PREMIER LEAGUE

17:43 - 26.04.2023

Τα ντέρμπι κορυφής που έκριναν πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας

Με αφορμή την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, το Sportal σας παρουσιάζει μερικά από τα ντέρμπι κορυφής που έκριναν πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Ο Σογιουντσού βρίσκεται στη Λέστερ από τον Αύγουστο του 2018, όταν και αποκτήθηκε με περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ από τη Φράιμπουργκ. Με τις «αλεπούδες» ο Τούρκος έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 130 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και μια ασίστ.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Σογιουντσού ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα της Λέστερ ωστόσο φέτος αυτό έχει αλλάξει. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι τη φετινή σεζόν ο υψηλόσωμος στόπερ έχει μόλις επτά συμμετοχές σε όλες τις διογανώσεις ενώ την περσινή περίοδο ο Σογιουντσού είχε συνολικά 41 συμμετοχές